Динамівці отримали виклик до молодіжної збірної України

Динамівці отримали виклик до молодіжної збірної України

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань оголосив список із 26-ти гравців, викликаних на березневий збір для підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-21).

Молодіжна збірна України під час НТЗ, що проходитиме з 20-го до 27 березня, проведе два спаринги. 24 березня в Туреччині підопічні Руслана Ротаня зустрінуться з молодіжною збірною Данії. 27-го числа «синьо-жовті» на Апеннінах зіграють проти команди Італії.

Фінальний турнір Євро-2023 (U-21) відбудеться в період із 21 червня до 8 липня в Грузії та Румунії, у ньому братимуть участь 16 команд. Три найкращі команди Євро-2023 (окрім Франції та Англії) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року. «Синьо-жовті» потрапили до групи В, де зустрінуться з Румунією, Іспанією та Хорватією.

До списку гравців, викликаних на найближчий НТЗ потрапили четверо динамівців: голкіпер Руслан Нещерет, захисники Олександр Сирота та Костянтин Вівчаренко, а також форвард Владислав Ванат.

Крім них, у списку ще троє орендованих динамівців – захисник Крістіан Біловар (АЕЛ, Кіпр), а також півзахисники Володимир Бражко («Зоря») та Микола Михайленко («Олександрія»).

Також керманич «синьо-жовтих» Руслан Ротань визначив резерв збірної, до якого ввійшли 13 виконавців. У разі можливих ушкоджень футболісти з резервного списку можуть поповнити основну групу. У цьому списку четверо гравців «Динамо» Антон Боль, Максим Дячук, Назар Волошин, Владислав Супряга, а також орендований «Олександрією» Вікентій Волошин

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер