Динамівці повернулися до України та почали підготовку до матчів УПЛ

Динамівці повернулися до України та почали підготовку до матчів УПЛ

Після матчу-відповіді раунду плей-оф Ліги чемпіонів проти «Бенфіки» (0:3), що пройшов у Лісабоні, наступного дня динамівці вирушили додому.

Вилетівши вранці, о 8-й годині, зі столиці Португалії, за п'ять годин динамівці дісталися до польського Жешува, після чого «біло-сині» пересіли до двох клубних автобусів та вирушили в бік державного кордону. Пройшовши швидко всі формальності та опинившись на території рідної держави, багато хлопців просто не змогли стримати сліз.

Відзначимо, що разом із партнерами до України повернувся й польський захисник Томаш Кендзьора, який наразі залишився єдиним легіонером у складі команди.

Ще дві години в дорозі - і «біло-сині» дісталися навчально-тренувальної бази «Руха», де готуватимуться до майбутнього матчу чемпіонату України проти СК «Дніпро-1».

На четвер у футболістів, які проходять відновлення, запланована ранкова індивідуальна робота. Всі ж інші вийдуть на повноцінне тренування увечері.

Нагадаємо, поєдинок, яким «Динамо» відкриє для себе новий сезон Прем’єр-ліги, відбудеться у неділю, 28 серпня, на стадіоні «Арена Львів», початок – о 17:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер