Динамівці прибули до Лісабона

Динамівці прибули до Лісабона

Делегація київського «Динамо», що включає представників першої та юнацької команд, приземлилася в аеропорту Лісабона імені Умбурту Делгаду, головному повітряному хабі Португалії.

Виліт динамівців із аеропорту Бориспіль затримався на чотири години у зв'язку з технічними несправностями та заміною літака, тож до столиці Португалії кияни прибули об 11-й вечора за місцевим часом.

Після виснажливого очікування та майже п'ятигодинного перельоту команда присвятить час відпочинку. На щастя, дорога до готелю зайняла всього 10 хвилин – «біло-сині» розмістилися у п'ятизірковому Eurostars Universal Hotel, розташованому в сучасному районі Парк Націй та за 10 кілометрів від місця майбутньої зустрічі з «Бенфікою» – «Ештадіу да Луш».

На вівторок у команди була запланована екскурсія Лісабоном, після чого динамівці пообідають і вирушать на домашню арену «Бенфіки», щоб провести регламентні заходи для ЗМІ та передматчеве тренування. Спілкування Мірчі Луческу та одного з гравців команди з журналістами розпочнеться о 18.30 за місцевим часом (20.30 за Києвом), а тренувальна сесія, під час якої футболісти зможуть випробувати газон «Ештадіу да Луш», стартує через 30 хвилин.

Нагадаємо, що заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів «Бенфіка» – «Динамо» відбудеться у середу, 8 грудня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом. Поєдинок Юнацької ліги УЄФА пройде того ж дня, початок о 14:00.



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер