Динамівці пройшли планове медобстеження після виходу з відпустки

Динамівці пройшли планове медобстеження після виходу з відпустки

У неділю, 23 червня, закінчилася відпустка для футболістів першої команди «Динамо». У цей день гравці, які не залучені до національної збірної, що бере участь у фінальному турнірі Євро-2024 у Німеччині, провели перше тренування на клубній базі у Віті-Литовській.

А наступного дня динамівці пройшли планове медичне обстеження у київській клініці «Добробут», що давно стало традиційною подією перед початком тренувального процесу та майбутніх підготовчих зборів.

У понеділок, 24 червня, гравці з самого ранку зібралися у клініці та розпочали вже давно звичну процедуру огляду у лікарів. Усі хлопці перебували у піднесеному настрої, активно ділилися новинами, жартували, обіймалися та обговорювали плани на найближчі робочі дні. До клініки також завітав головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський.

Динамівці по черзі заходили на огляди до кабінетів профільних спеціалістів - терапевта, кардіолога, офтальмолога, невропатолога, отоларинголога. Також динамівці здавали аналізи та проходили різні обстеження - електрокардіограму, рентгенографію органів грудної клітини, УЗД внутрішніх органів, черевної порожнини та щитоподібної залози, ЕХО серця, остеоденситометрію, дуплексне сканування судин голови та шиї та інші.

Тепер результати обстеження будуть оброблятися протягом найближчих кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям.

Що стосується інших функціональних досліджень і тестів, вони можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови й потрібне обладнання.

Зазначимо, що після медогляду у команди заплановане тренування на базі. У найближчі два тижні динамівці тренуватимуться у Києві, після чого вирушать на підготовчий збір до Австрії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер