Динамівці вийшли з відпустки та пройшли планове медобстеження

Динамівці вийшли з відпустки та пройшли планове медобстеження

У п’ятницю, 14 січня, завершилася відпустка у гравців першої команди «Динамо», яка тривала майже місяць. Традиційно перед поновленням тренувального процесу, у перші кілька робочих днів динамівці проходять планове медобстеження у клініці «Добробут».

Як завжди, команда була поділена на дві групи гравців, частина з яких пройшла медобстеження у п’ятницю, інша – у суботу. Динамівці почали з'їжджатися до клініки близько восьмої години ранку. У перший день на медогляд прибуло 15 українських футболістів: Олександр Андрієвський, Денис Бойко, Валентин Моргун, Віталій Буяльський, Денис Гармаш, Ілля Забарний, Олександр Караваєв, Богдан Лєднєв, Олександр Сирота, Сергій Сидорчук, Олександр Тимчик, Віктор Циганков, Артем Шабанов, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв. Решта гравців пройде медогляд завтра.

Також відзначимо, що напередодні команда здала планові тести на COVID-19, усі результати - негативні.

Динамівці, які не бачили один одного близько місяця, з радістю спілкувалися й обмінювалися враженнями про зимову відпустку, різдвяні та новорічні свята, ділилися останніми новинами. Було видно, що гравці скучили один за одним: обійми, посмішки, привітання, жартівливе, щире спілкування – усе це було присутнє під час медобстеження. Одні відпочивали на морі, інші у горах, хтось провідував рідних і близьких у рідних містах, дехто залишився у Києві. Усі набралися позитивних емоцій і сил перед зборами та скучили за тренувальною роботою.

Безпосередньо саме медобстеження цього року не відрізнялося від попередніх та було звичним і традиційним.По черзі гравці заходили до кабінетів профільних лікарів - невропатолога, терапевта, офтальмолога, лора. Також футболістам зробили ехокардіографію, комплексне УЗД черевної порожнини, серця, щитоподібної залози, органів малого таза, а також сканування судин голови та шиї та рентген грудної клітини.

Вони здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані. Усі пройшли звичайну планову диспансеризацію, що охоплює лабораторні дослідження й ультразвукові, а також консультації вузьких фахівців.

Тепер результати обстеження будуть оброблятися протягом кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям. Інші функціональні дослідження і тести можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови й потрібне обладнання.

Сьогодні ввечері динамівці, які проходили медобстеження, проведуть тренування на базі в Конча-Заспі. Інша ж група також мала і ранкове заняття. Також дворазова робота запланована і на завтра. Відзначимо, що у цей день планове медобстеження пройде друга група динамівцівА за кілька днів, а саме 17-го січня, команда вирушить на збір до Іспанії, де перший етап підготовки до відновлення сезону триватиме протягом 10-ти днів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер