Динамівці взяли участь у благодійних кіберспортивних поєдинках

Динамівці взяли участь у благодійних кіберспортивних поєдинках

У неділю, 25 червня, ФК «Динамо» Київ за підтримки Favbet організував благодійне кіберспортивне змагання з Counter-Strike Go - charity cyber battle. Гроші збиралися на відбудову ліцею у Чернігівській області, зруйнованого російськими терористами. Всього нам вдалося зібрати суму у 60 тисяч гривень, яка буде перерахована у фонд United24.

Суперником киян стала одна з найкращих кіберспортивних команд у Європі - Monte, яка успішно представляє Україну на міжнародній арені.

За «біло-синіх» у батлі зіграли Микола Шапаренко, Олександр Караваєв, Максим Дячук та Назар Волошин. А почесні гості заходу Tricky Nicki та Антон Скуратов зіграли за обидві команди, тож в обох матчах кількість учасників була 10 - команди грали 5 на 5.

Біля сотні шанувальників «Динамо» отримали можливість спостерігати за подіями двобоїв гравців нашої команди та профі з Monte. Це був саме той випадок, коли кінцевий результат не мав особливого значення, а ось благодійна допомога та позитивні емоції для вболівальників зайняли перше місце.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер