Динамівці взяли участь у товариському матчі олімпійської збірної України проти Японії

Динамівці взяли участь у товариському матчі олімпійської збірної України проти Японії

Олімпійська збірна України під керівництвом Руслана Ротаня після навчально-тренувального збору, що проходив в Угорщині, провела виїзний товариський поєдинок із Японією (U23). Це був перший в історії матч олімпійської збірної України, який пройшов на острові Кюсю, у місті Кітакюсю, що в префектурі Фукуока.

Господарі володіли ініціативою на полі та створили більше небезпечних моментів. Одного разу м’яч навіть влучив у поперечину, також кілька разів доводилося виручати свою команду нашому воротарю. Перший тайм завершився без забитих м’ячів, а ось у другому спочатку Сато зіграв на добиванні після кутового та вивів свою команду уперед, а згодом Танака скористався помилкою «синьо-жовтих» біля власних воріт і поцілив у дальній кут – 2:0.

Зазначимо, що у матчі взяв участь захисник «Динамо» Максим Дячук, який вийшов на заміну на 60-й хвилині другого тайму, а також оборонець Антон Боль, який виступає на правах оренди за луганську «Зорю». Він з’явився на полі у стартовому складі та був замінений у перерві.

Нагадаємо, наша збірна України вийшла у півфінал Євро-2023 (U21) і вперше в історії потрапила на Олімпійські ігри, які у 2024 році відбудуться в Парижі.

Жеребкування футбольних турнірів Олімпійських ігор-2024 відбулося 20 березня, тоді ж наша збірна дізналася своїх суперників. Перебуваючи в четвертому кошику, вона отримала в опоненти по групі «В» Аргентину, Марокко та третього представника від Азії. Свої матчі групового етапу «синьо-жовті» проведуть 24-го, 27-го й 30-го липня.

Товариський матч

Японія (U23) – Україна (U23) – 2:0 (0:0)

25 березня. Фукуока. Kitakyushu Stadium.

Японія (U23): Кокубо, Охата (Учіно, 85), Баба, Секіне, Сузукі, Ямада (Хіракава, 46), Сато (Комі, 78), Д. Фудзіта (к), Мацукі (Венака, 78), Сомено (Хосоя, 46), Аракі (Танака, 67).

Україна (U23): Фесюн (Єрмаков, 60), Боль (Фарина, 46), Дідик (Дячук, 60), Мартинюк, Сич (к) (Маценко, 71), Назаренко (Федор, 71), Сігеєв, Шостак (Кулієв, 46), Шулянський (Кащук, 60), Желізко, Кухаревич (Кулаковський, 71).

Голи: Сато (48), Танака (76).

Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер