Динамівці зустріли День Києва зі вболівальниками на АЗК KLO

Динамівці зустріли День Києва зі вболівальниками на АЗК KLO

Сьогодні столиця України відзначає своє головне свято – День заснування міста. Понад півтора тисячоліття славетне місто стоїть на схилах Дніпра. Цьогоріч Києву виповнюється 1541 рік.

Це свято особливе і для футбольного клубу «Динамо», адже славетний клуб вважається одною із візитівок столиці. Цього року день Києва розпочався для вболівальників «біло-синіх» із приємної зустрічі – з легендами клубу та діючими гравцями. Цю зустріч було організовано ФК «Динамо» разом із вірними партнерами клубу – мережею автозаправок KLO.

Партнерство «Динамо» та KLO триває вже не один рік. АЗК KLO позиціонує себе як заправка для киян, при цьому під киянами маються на увазі всі жителі та гості столиці з усіх куточків України – від західного кордону до східного, від півночі до півдня. Наразі мережа вже поширилася за межі Київської області. Плідне партнерство клубу та мережі АЗК продовжується і зараз, у важкі воєнні часи, які переживає столиця і вся наша країна. Аби відволіктися від щоденних жахів війни у День Києва було організовано справжнє свято для вболівальників «Динамо».

На зустріч із ними прийшли легенди клубу – Андрій Андрійович Біба, Володимир Федорович Мунтян, Володимир Васильович Безсонов, Володимир Іванович Онищенко, а також гравці нинішнього складу Денис Попов, Костянтин Вівчаренко та Богдан Лєднєв.

У затишній, практично сімейній атмосфері вболівальники поспілкувалися з легендарними гравцями та діючими футболістами, поставили їм різні запитання. Автори найцікавіших на думку самих респондентів запитань отримали подарунки від офіційного Фан-шопу ФК «Динамо» Київ.

На зустріч прийшли представники різних поколінь уболівальників – від зовсім маленьких, які більшу увагу приділяли діючим гравцям, до вболівальників зі стажем, які скористалися нагодою поспілкуватися з тими, хто кував славу київського футболу. Один із них навіть поставив запитання до всіх присутніх: хто із футболістів, представлених на зустрічі, здобув найбільшу кількість чемпіонських титулів. Сам вболівальник на це питання і відповів, подякувавши за 7 чемпіонств Володимиру Мунтяну. Андрія Бібу попрохали пригадати перше чемпіонство київського клубу, який перервав гегемонію московських команд у радянські часи.

Костянтина Вівчаренка та Богдана Лєднєва вболівальники запитували про найбільш пам’ятні в кар’єрі голи. Обидва відзначили свої дебютні м’ячі, Костянтин – у ворота «Штурма», Богдан – у ворота «Львова». Дениса Попова розпитували, яким гравцям та командам йому було найважче протистояти на полі. Центрбек «біло-синіх» відзначив «Барселону», «Ювентус» та зокрема Кріштіану Роналду. Також у Дениса спитали, яке з його татуювань для нього найособливіше, на що він відповів, що зробив одне у вигляді Кубка світу на честь перемоги у юнацькому Чемпіонаті світу, аби назавжди запам’ятати той день. Костянтин Вівчаренко зізнався, що мав великі шанси пов’язати свою професійну діяльність з іншим видом спорту – плаванням. Найкумеднішим запитанням від представників молодого покоління було, чи подобається присутнім «Динамо», на що відповідь була очевидною та однозначною.

Після спілкування у форматі «питання-відповідь» всі бажаючі отримали автографи футболістів та легенд клубу на спеціально виготовлених до зустрічі пам’ятних фотокартках, а також сфотографувалися з динамівськими зірками. Загалом святковий захід тривав близько трьох годин, враховуючи перерву – автографи, фото та подарунки отримали всі бажаючі. А один щасливчик отримав від мережі KLO повний бак пального. 


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер