Динамівці зустрілися з дітьми-біженцями напередодні матчу з ФК «Львів»

Динамівці зустрілися з дітьми-біженцями напередодні матчу з ФК «Львів»

У неділю, 2-го квітня, «Динамо» проведе календарну зустріч чемпіонату України проти ФК «Львів». Напередодні команда Мірчі Луческу прибула до Львова та організувала приємну зустріч. Динамівці запросили до себе в готель дітей з Болехівської дитячої футбольної школи, серед яких було багато ВПО дітей з Східної України, що були змушені тікати від війни до більш безпечних регіонів України, а також місцевих львів'ян.

Зазначимо, що цю зустріч допоміг організувати виходець з Болехова Володимир Андрусишин, який є палким уболівальником «Динамо».

Футболісти нашої команди з Києва привезли для малечі подарунки: дві величезні сітки брендованих м'ячів, а також зробили спеціальні картки для автографів кожного з гравців.

Примітно, що команда прийшла на зустріч після тренування. До приміщення, де вона проходила, динамівці заходили невеликими групами для того, щоб усі діти встигли взяти автограф в улюблених футболістів і зробити фото на пам’ять з кожним із гравців. Таким чином, задоволення від заходу було максимально продовжено.

Зазначимо, що усі присутні особливо раді були бачити капітана Сергія Сидорчука та півзахисника Олександра Караваєва, бо на зустрічі були хлопці з Херсона – рідного міста Олександра.

Цікаво, що динамівські легіонери не очікували, що їх так тепло зустрінуть. Особливо був вражений Беніто, який після своїх політичних висловлювань та підтримки України став особливо впізнаваним. Діти від нього не відходили. Беніто прийшов зі своїм талісманом – на руці мав браслет з українським прапором. Його подарували йому українські сироти-біженці, яких наша команда запрошувала на свої матчі під час зимового тренувального збору у турецькій Анталії.

Тож, і футболісти, і діти отримали безліч приємних, позитивних емоцій перед завтрашнім поєдинком, який, нагадаємо, пройде на стадіоні «Скіф» у Львові та розпочнеться о 13.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер