Динамівська підтримка для незвичної української збірної (+ВІДЕО)

Динамівська підтримка для незвичної української збірної (+ВІДЕО)

На клубній базі команду зустріли віце-президент «Динамо» Олексій Семененко, легенда київського клубу Володимир Мунтян та президент Фан-клубу «біло-синіх» Сергій Михайленко. Збірній провели екскурсію тренувальною базою та вручили пам'ятні подарунки.

4-5 жовтня у Бресті (Білорусь) відбудеться вже другий міжнародний турнір із міні-футболу серед пацієнтів та їхніх лікарів «Трансплантація - це життя», де вперше візьме участь збірна України.

ФК «Динамо» традиційно підтримує всіх, кому потрібна допомога, тому керівництво київського клубу відгукнулося і надало поле на базі «біло-синіх» для тренувань команді, яка представлятиме Україну.

 

З метою привернути увагу до проблем донорства в Україні Юрій Андреєв зібрав першу таку українську збірну. 

- Мета цих змагань - популяризація донорства, щоб довести людям, що трансплантація та донорство - це не про смерть, це про життя. Це можливість іншій людині подарувати життя. Ми вдячні футбольну клубу «Динамо» за ту допомогу, яку він надав нам, за екскурсію, за можливість тренуватися, це надзвичайно благородна місія. Це велика мотивація для наших футболістів, вони зараз налаштовані на перемогу.

У створенні команди Юрію допоміг його друг, засновник київського аматорського футбольного клубу «Єдина сила» Володимир Нетребенко.

- Перше, що хочу сказати, - це якби не Федерація футбола Києва і не «Динамо», то не знаю, де ми би тренувалися. Керівництво «біло-синіх» допомогло нам із місцем тренувань, провели нам екскурсію на базі і організували зустріч із Мунтяном. Підняли духу на 100%. Є історія, про яку я не розповідав, але вона вразила мене. Юра Андреєв сказав, що нам дали координати Федерації футболу України, а саме Павелка, якому ми подзвонили. А він сказав, що вони підтримують нас, але на відстані.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер