Динамівські дебюти у сезоні УПЛ 2022/2023

Динамівські дебюти у сезоні УПЛ 2022/2023

У розіграші чемпіонату України, що відбувся, багато представників київського «Динамо» зробили першу результативну дію у складі нашого клубу. А ще більше футболістів і загалом дебютували у «біло-синіх» кольорах.

Дебюти за «Динамо» в УПЛ

Джастін Лонвейк, Кахім Перріс, Антон Боль, Антон Царенко, Назар Волошин, Костянтин Вівчаренко, Владислав Дубінчак, Решат Рамадані, Олександр Яцик, Владислав Кабаєв, Самба Діалло, Максим Дячук

Цього сезону одразу 12 гравців нашої команди дебютували за киян у рамках УПЛ. Серед них - 4 захисники і 8 хавбеків. Четверо з цих гравців - легіонери.

Перший гол за «Динамо» в УПЛ

Владислав Ванат, Антон Царенко, Назар Волошин, Джастін Лонвейк, Костянтин Вівчаренко, Беніто

Одразу 6 гравців цього сезону вперше відзначилися за нашу команду. Що цікаво, Владислав Ванат при цьому ще й став одним із двох найкращих динамівських бомбардирів у чемпіонаті України, забивши 12 м'ячів. Стільки ж на рахунку Віталія Буяльського.

Перша гольова передача за «Динамо» в УПЛ

Владислав Ванат, Беніто, Владислав Дубінчак, Кахім Перріс, Владислав Кабаєв, Джастін Лонвейк



7 футболістів у нинішньому розіграші VBET Ліги вперше асистували на партнера у якості гравця «Динамо». Як можна побачити, одразу 4 виконавці у нинішньому сезоні відзначилися і першим голом, і першою гольовою передачею.

Перший представник своєї країни

Кахім Перріс

Вінгер став першим ямайцем в історії київського «Динамо». Кахім перейшов до нашого клубу на початку вересня минулого року, а дебютував - 2 жовтня у матчі 5-го туру проти закарпатського «Минаю» (1:0), на 76-й хвилині замінивши Владислава Кабаєва.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер