Динамівські легенди про трансфер Іллі Забарного

Динамівські легенди про трансфер Іллі Забарного

Для вихованця академії "Динамо" Іллі Забарного розпочався новий кар'єрний етап в одному з найсильніших чемпіонатів світу - англійській Прем'єр-лізі. Напередодні 20-річний захисник збірної України підписав контракт із англійським "Борнмутом".

У молодого оборонця є всі задатки, щоб прогресувати та проявити себе на найвищому рівні, - вважають легендарні гравці "Динамо" Леонід Буряк, Володимир Мунтян і Володимир Веремєєв.

Леонід Буряк:

- Перехід Іллі Забарного до англійського «Борнмута» – це хороший приклад для молодих гравців, що старанною працею та наполегливістю можна досягти великих висот у ігровій кар’єрі. Незважаючи на молодий вік, а Іллі лише 20 років, він був основним гравцем «Динамо» та збірної України. І, виступаючи в англійській Прем’єр-лізі, одній із найсильніших ліг світу, він буде лише прогресувати, що піде на користь і йому, і всьому українському футболу.

Володимир Мунтян:

- Трансфер Іллі Забарного до Англії – це, у першу чергу, показник продуктивної роботи динамівської Академії. Ще кілька років тому футболіст виступав у дитячо-юнацькій лізі, а зараз є одним із найперспективніших захисників у Європі. Англійська Прем’єр-ліга якнайкраще підходить для Іллі – атлетичного, фізично сильного гравця. Упевнений, що «Борнмут» – це не межа для Забарного, і найближчим часом ми обов’язково побачимо його в одному з топ-клубів.

Володимир Веремеєв:

- Ілля – великий молодець, завдяки старанній праці за кілька років виріс у майстра світового рівня. Безперечно, у прогресі молодого гравця зіграла величезну роль і правильна стратегія розвитку клубу. Виступи наших гравців у таких чемпіонатах, як англійська Прем’єр-ліга, - це великий плюс для всього українського футболу, оскільки вони мають можливість прогресувати та вдосконалювати свою майстерність у топ-лізі світу. Ми бачимо, як вихованець «Динамо» Віталій Миколенко став основним виконавцем у «Евертоні», і у Забарного є всі завдатки та шанси стати ключовим виконавцем «Борнмута».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер