Динамівські збірники перемагають Польщу в еліт-раунді ЧЄ-2015

Динамівські збірники перемагають Польщу в еліт-раунді ЧЄ-2015

У складі української команди зіграли чотири динамівця. Вадим Солдатенко та Павло Лук’янчук відіграли повний матч, а Віктор Циганков та Богдан Михайличенко вийшли на поле після перерви.

Поляки, яким після поразки в першому турі відступати нема куди було, намагалися грати активно й регулярно створювали небезпеку біля воріт Вадима Солдатенка. Проте захист та голкіпер нашої збірної діяли надійно. Натомість, підопічним Головка вдалося відзначитися двічі ще до перерви.

Значно легшим матч для українців став на початку другої половини гри. На 56-й хвилині голкіпер збірної Польщі отримав червону картку за порушення правил у власному штрафному майданчику. Але Віктор Циганков із 11-метрової позначки не зміг переграти резервного воротаря поляків.

Зате двічі з пенальті відзначився Вачиберадзе. Ще один гол на рахунку Арендарука, а капітан збірної, динамівець Павло Лук'янчук, довів рахунок до 4:0. Після четвертого м'яча українці дещо розслабилися й неочікувано двічі пропустили. Але досягнутої переваги вистачило їм, щоб святкувати перемогу.

У паралельному матчі збірна Чорногорії з мінімальним рахунком переграла Боснію та Герцеговину — 1:0. Таким чином, чорногорці після двох зустрічей мають в активі 6 очок, і саме з ними 19 травня українці розіграють єдину путівку на чемпіонат Європи від групи 2.

Польща U-19 — Україна U-19 — 2:4

Голи: Вачиберадзе (16, пен.), Арендарук (41.), Вачиберадзе (66, пен.), Лук'янчук (77), Завада (79), Луковські (83)

Україна: Солдатенко, Осман (Михайличенко, 79), Матвієнко, Лук'янчук (к), Кирюханцев, Зінченко, Вачиберадзе, Швед, Кльоц (Циганков, 46), Арендарук (Зубков, 46), Третяков.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер