Подарунок на День Святого Миколая для дитячої команди «Чемпіон»

Подарунок на День Святого Миколая для дитячої команди «Чемпіон»

Сюди завітали дорогі гості – вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Чемпіон» Дарницького району міста Києва разом із тренером Богданом Дарморозом та батьками. 8-річні хлопці вже брали участь у чемпіонаті міста Києва та посіли третє місце, граючи у форматі 5х5. А тепер готуються їхати на змагання до Львова. Перед тим, як вирушати на турнір, юні футболісти відвідали стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, щоб зарядитися бойовим духом переможців та отримати натхнення.

- Ми хотіли, щоб хлопці занурилися в динамівську атмосферу, щоб ішли до перемог так, як це робить «Динамо». Якщо діти знають минуле, це вже половина справи. Історія має дуже велике значення, тим паче історія такого великого клубу, як «Динамо» Київ. Діти, особливо ті, які живуть у Києві, мають знати, чим команда живе. Дай Бог, щоб усе у них склалося, – побажав наставник команди Богдан Дармороз, який свого часу виступав у першій та другій українських лігах, а також за сімферопольську «Таврію».

Екскурсія традиційно розпочалася з колонади – головного входу на стадіон, потім – пам'ятник Валерію Васильовичу Лобановському, пам'ятник футболістам, які загинули під час Другої світової війни. У музеї Клубу маленькі спортсмени фотографувалися з кубками, розглядали фотографії різних періодів історії київського «Динамо» та цікавилися макетом стадіону в мініатюрі.

- Я побачив великі та малі кубки, золоті та срібні. Хочу також виграти такий трофей, коли прийде час. Я мрію стати футболістом київського «Динамо», – поділився враженнями гравець команди «Чемпіон» Максим Фоя, який разом із іншими хлопцями вже протягом двох років навчається у спортивній школі.

Після цього діти відвідали конференц-зал, де давали свої прес-конференції видатні динамівські тренери та наставники провідних зарубіжних команд. Але все ж таки найбільше враження на юних уболівальників справила святиня стадіону – роздягальня футболістів. Останнім об'єктом екскурсійної програми став Фан-клуб, де діти побачили величезну колекцію шаликів, дитячих малюнків та атрибутів уболівальників.

Після годинної екскурсії вихованці спортивної школи залишилися задоволеними й отримали масу нових вражень та емоцій.

А, крім того, на честь свята Дня Святого Миколая динамівський Фан-клуб вручив дітям подарунки від футбольного клубу – календарі, журнали та іншу поліграфічну продукцію ФК «Динамо» Київ.

- Клуб постійно проводить роботу зі своїми вболівальниками, – стверджує голова Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко. – Сьогодні День Святого Миколая, із цим святом я вітаю всю армію прихильників нашого клубу. На стадіон «Динамо» прийшли діти з батьками, клуб відкрив для них двері, ми показали їм усі головні частини нашого стадіону: діти побували в роздягальнях, доторкнулися до трави на футбольному полі, хоча газон й перебуває під шаром снігу. Я бачив широко відкриті очі та посмішки дітей. Можливо, хтось із них за кілька років ступить на цей газон у якості професійного футболіста, – підсумував Михайленко.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер