Динамівці допомогли збірній України U19 перемогти норвежців

Динамівці допомогли збірній України U19 перемогти норвежців

Юнацька збірна України U19 успішно розпочали боротьбу в еліт-раунді відбору Євро-2022. У стартовому поєдинку, який пройшов у Роттердамі Підопічні Володимира Єзерського зустрічалися з норвежцями.

Перший тайм не був багатим на події – на перерву команди пішли за нульової нічиєї. А ось у другому таймі глядачі побачили одразу п’ять забитих м’ячів. Спершу Ярмолюк реалізував пенальті за фол Гопланда. На 69-й хвилині скандинави зуміли відігратися, причому також з 11-метрового. Через шість хвилин наша збірна заробила ще один пенальті. Цього разу Ярмолюк не переграв воротаря, однак на добивання першим встиг Сапуга.

Наприкінці зустрічі ще один гол нашої команди після виходу на заміну забив динамівець Малиш, якому асистував Ярмолюк. Норвежцям вдалося лише скоротити відставання в доданий арбітром час. У підсумку українці перемогли з рахунком 3:2.

У поєдинку взяли участь п’ятеро динамівців. Півзахисники Олександр Яцик та Антон Царенко вийшли на поле у стартовому складі та були замінені наприкінці зустрічі, Назар Волошин відіграв 55 хвилин, нападник Кирило Попов вийшов на заміну на 67-й хвилині поєдинку, а захисник Навін Малиш провів на полі останні 10 хвилин матчу.

Свій наступний поєдинок «синьо-жовті» проведуть проти однолітків із Сербії, який пройде 4 червня. Відзначимо, що для потрапляння у фінальний турнір нашим хлопцям необхідно посісти перше місце в групі.

Еліт-раунд відбору Євро-2022 (U-19)

Група 6

Норвегія — Україна — 2:3 (0:0)

Україна: Пузанков, Роман, Козік (к), Фаріна, Булеза, Волошин (Квасниця, 55), Сапуга, Яцик (Лосенко, 80), Микитишин (Попов, 67), Ярмолюк, Царенко (Малиш, 80).

Голи: Гулліксен (69, з пенальті), Зафейріс (90+5)— Ярмолюк (47, з пенальті), Сапуга (75), Малиш (87).

Нереалізований пенальті: Ярмолюк (75, воротар).

Попереджені: Зафейріс (26), Гансен-Ореєн (73), Левік (86) — Волошин (26), Яцик (33), Царенко (45), Лосенко (90+1), Ярмолюк (90+2).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер