Динамівці допомогли збірній України U-17 стати переможцем меморіалу Баннікова!

Динамівці допомогли збірній України U-17 стати переможцем меморіалу Баннікова!

У вирішальному поєдинку, який пройшов у Києві на стадіоні імені першого президента ФФУ, зустрілися юнацькі збірні України та Туреччини. Обидва фіналісти виграли всі три поєдинки у своїх групах, тому не дивно, що матч за головний приз турніру вийшов безкомпромісним і драматичним, а перемогу в підсумку святкували українці, які вдаліше виконали серію післяматчевих пенальті.

Перша результативна атака вдалася у другому таймі Георгію Судакову, який забив свій третій м'яч на турнірі. Утім, втримати перемогу в ігровий час синьо-жовтим не вдалося: за кілька хвилин до фінального свистка турки вирівняли становище.

Долю переможця турніру вирішила серія пенальті. Її героєм став динамівський голкіпер українців Руслан Нещерет, який парирував три (!) одинадцятиметрових удари поспіль, не дозволивши туркам забити жодного м’яча. Наші хлопці зі свого боку пробили пенальті бездоганно і повернули Кубок Баннікова до Києва. А герой серії післяматчевих пенальті Руслан Нещерет став найкращим голкіпером меморіалу.

Відзначимо, що всього в поєдинку взяли участь вісім динамівців. Окрім уже згаданого Нещерета, це захисники Ілля Забарний, Костянтин Вівчаренко, півзахисники Данило Скорко та Володимир Бражко вийшли на поле з перших хвилин та провели весь матч, а Євгена Рязанцева у другому таймі замінив ще один представник нашого клубу Микита Ісадченко. Півзахисник Єгор Глушач грав зі стартових хвилин, а незабаром після перерви його було замінено.

Меморіал Баннікова

Фінал

Туреччина (U-17) – Україна (U-17) – 1:1 (по пен. – 0:3)

Україна: Нещерет, Егбуджуо, Емере (Гончарук, 41), Забарний, Вівчаренко, Шевченко (Судаков, 41), Рязанцев (Ісадченко, 74), Глушач (Соловйов, 44), Бражко, Скорко, Кобак.

Голи: Еміль (74) – Судаков (44).

*Фото - сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер