Динамівці Дзень та Сизонюк – серед найкращих гравців Minsk Cup-2020! (ВІДЕО, Оновлено)

Динамівці Дзень та Сизонюк – серед найкращих гравців Minsk Cup-2020! (ВІДЕО, Оновлено)

Організатори турніру відзначили цінними нагородами найкращих гравців у різних номінаціях.

Серед них виявилися і представники команди-переможниці. Найкращим бомбардиром турніру було визнано Микиту Дзеня, який забив 8 м’ячів у шести матчах! А найкращим гравцем турніру став наш захисник Єгор Сизонюк!

Також наша команда отримала від організаторів кубок та золотіі медалі змагань.

- Здогадувався, що мене визнають найкращим бомбардиром, і дуже цього хотів, тому прагнув забити якомога більше м'ячів, - зазначив після церемонії нагородження Микита Дзень. - Для мене ця нагорода - мотивація рухатися далі, удосконалюватися і ставати сильнішими.

Мені турнір сподобався, я радий, що зміг забити так багато м'ячів і вдячний своїй команді. Ми дружно, злагоджено і добре провели цей турнір і перемогли. Звичайно, могли грати ще краще і забивати ще більше, адже немає межі досконалості. На таких турнірах потрібно набувати досвіду, який допоможе в майбутньому.

- Приємно, що мене визнали найкращим гравцем турніру, - зізнався Єгор Сизонюк. - Нагороди завжди дарують позитивні емоції. Минулого року на цьому ж турнірі отримав приз найкращого захисника, тож намагаюся тримати планку (усміхається).

Суперники на турнірі були хорошими, умови - теж. Також сподобався манеж, де проходили ігри та покриття там, у цілому, ми усім залишилися задоволені. На фінальний матч виходили зарядженими на перемогу, тому й вдалося виграти. Дуже допоміг швидко забитий м'яч. Після фінального поєдинку тренери привітали з перемогою і похвалили. Коли «Динамо» приїжджає на будь-який турнір, воно має займати тільки перше місце.

*Фото - сайт footbik.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер