Динамівці Пономаренко та Микитенко – серед найкращих гравців Minsk Cup-2020! (ФОТО, ВІДЕО, Оновлено)

Динамівці Пономаренко та Микитенко – серед найкращих гравців Minsk Cup-2020! (ФОТО, ВІДЕО, Оновлено)

Організатори турніру відзначили цінними нагородами найкращих гравців у різних номінаціях.

Серед них виявилися і представники нашої команди. Найкращим бомбардиром турніру було визнано Матвія Пономаренка, який забив шість м'ячів у шести матчах турніру! А найкращим воротарем турніру став Богдан Микитенко!

Також наша команда отримала від організаторів кубок та срібні медалі змагань.

- Я не думав про те, що стану найкращим бомбардиром турніру, а грав на команду, - зазначив після церемонії нагородження Матвій Пономаренко. - Але ця нагорода приємна для мене. Я вже раніше отримував нагороди на турнірах, але від цього вона не менш цінна.

Фінал був важкий, а півфінал - ще важчим, оскільки ФК «Мінськ» закрився на своїй половині поля, і ми нічого не могли зробити. А пенальті - це лотерея. Що стосується вирішальної гри з «Шахтарем», вважаю, що їм пощастило. Просто ми не реалізували свої моменти і припустилися помилок, які призвели до пропущених голів. Звичайно, прикро програвати, але це всього лише товариський турнір, набагато важливіше, як ми виступимо в першості України. Мій гол «Шахтарю»? Був простріл, захисник не зміг перешкодити, і я замкнув, вийшло, що влучив у ворота. Емоції від турніру в цілому, позитивні. Змагання хороші, суперники - теж, організація сподобалася.

- У глибині душі сподівався, що мене визнають найкращим воротарем турніру, - зізнався Богдан Микитенко. - Але в цілому, не звертаю великої уваги на нагороди. Це, звичайно приємно, але потрібно рухатися далі.

Хороший турнір і організація, прикро, що програли, адже все йшло добре. У півфіналі відбив пенальті. ФК «Мінськ» всією командою сів в оборону і не давав нам нічого зробити біля їхніх воріт. Вже хвилин за 10 до фінального свистка розумів, що все йде до пенальті, білоруси тягнули час, щоб ми не забили до закінчення основних хвилин. Особливих секретів, як відбити пенальті, у мене немає, просто мене добре підготував наш тренер воротарів Всеволод Романенко. Коли відбивав вирішальний одинадцятиметровий удар, відчув, що потрібно стрибнути саме таким чином.

*Фото - сайт footbik.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер