Динамівці потренувалися на стадіоні «Ян Брейдель» (ФОТО)

Динамівці потренувалися на стадіоні «Ян Брейдель» (ФОТО)

За ті 15 хвилин, що були традиційно відкритими для журналістів, гравці провели розтяжку та бігові вправи під керівництвом тренера з фізпідготовки, а також перепасовувалися один із одним. Разом із усіма займалися Віктор Циганков, рішення про участь якого в завтрашньому матчі прийматиметься після консультацій із медичним штабом, та Жерсон Родрігес, який лише кілька днів перебуває в розташуванні команди.

Примітно, що приїхав на тренування рідної для себе команди Євген Макаренко. Футболіст, який зараз виступає за «Андерлехт», подолав трохи більше 100 кілометрів, щоб поспілкуватися з колишніми партнерами по команді, а також тренерським та адміністративним штабом.

Зокрема, у спілкуванні з українськими журналістами Євген повідомив, що динамівцям найбільше потрібно приділити уваги півзахиснику Ванакену, який в останні сезони був на провідних ролях у бельгійському чемпіонаті, а також сказав, що товаришує з Едуардом Соболем, навіть у теніс із ним грав, але вболіватиме все одно за «Динамо».

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Брюгге» відбудеться у вівторок, 6 серпня, на стадіоні «Ян Брейдель» у Брюгге, початок – о 21:30 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер