Динамівці прибули до Дніпра

Динамівці прибули до Дніпра

Виліт із столиці було заплановано на 20:00, і вже за дві години, близько десятої вечора, «біло-сині» заселялися до готелю.

Цього разу своєю резиденцією у Дніпрі наш клуб обрав чотиризірковий Axelhof Boutique Hotel, розташований зовсім неподалік від «Дніпро-Арени», де у середу відбудеться матч за трофей. Відстань від стадіону до готелю становить близько кілометру, тож час у дорозі динамівського автобуса займе всього кілька хвилин.

У складі делегації на гру прибули Віталій Буяльський та Денис Гармаш, які через пошкодження пропустили матч проти «Маріуполя», який відбувся в п’ятницю у Києві. Разом з командою до Дніпра прилетів і Сергій Сидорчук, який потрапив до заявки на п’ятничний матч з приазовцями, але на поле не виходив, натомість узяв участь і грі молодіжних складів, яка відбулася напередодні.

Команда Олександра Хацкевича налаштована вкрай рішуче, адже після втрати дуже важливих очок у Чемпіонаті УПЛ має намір будь що завоювати інший трофей – Кубок України.

На ранок середи запланована передматчева нарада з організаційних питань проведення матчу, у той час як команда готуватиметься безпосередньо до зустрічі. Про день гри фіналу Кубка України ми розповімо у наступних репортажах.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер