Динамівці прибули до Фуншалу на матч із «Марітіму»

Динамівці прибули до Фуншалу на матч із «Марітіму»

Час відправлення з міжнародного аеропорту «Бориспіль» був незвичним для нашої команди - як правило динамівці вилітають на єврокубкову гру рано вранці, але цього разу – після обіду. Пов'язано це з тим, що на матч із «Марітіму» було прийнято рішення летіти за два дні до гри, адже шлях до острова займає більше шести годин.

Першим у залі очікування з'явився перший номер київського «Динамо», голкіпер Георгій Бущан. «Це просто випадковість», - із властивою собі скромністю віджартувався Жора. Потім у залі з'явилися легіонери, серед яких був і Домагой Віда, щоправда, цього разу поки що без свого співвітчизника, партнера по збірній та нового одноклубника Йосипа Піварича.

Не виявилося в делегації й Жуніора Мораеса, який пропустив певний період через пошкодження, зате у складі є головний голеадор нашої команди в поточному сезоні Дьємерсі Мбокані. Конголезець навіть в аеропорту виглядав гранично зосередженим, ніби він у будь-який момент готовий був замкнути черговий асист партнера по команді.

О 18:30 за місцевим часом (різниця у часових поясах між Києвом та Фуншалом становить дві години) чартерний рейс авіакомпанії Windrose здійснив посадку в міжнародному аеропорту Мадейри, в березні цього року названому на честь знаменитого футболіста Криштіану Роналду. На виході з аеропорту динамівців чекала бронзова міні-статуя чотириразового володаря «Золотого м'яча».

Менше ніж півгодини зайняв шлях команди від аеропорту до готелю Pestana Royal Premium All Inclusive Ocean & Spa Resort. Цей готель із дивовижним видом на океан на найближчі два з половиною дні стане резиденцією «біло-синіх».

Завтра ввечері «Динамо» проведе регламентне передматчеве тренування на «Ештадіу ду Марітіму» (інша назва - «Душ Баррейруш»), перед початком якого Олександр Хацкевич та один із гравців команди дадуть відповіді на запитання журналістів на прес-конференції.

Матеріали з передматчевого дня очікуйте завтра на офіційному сайті, а також офіційних месенджерах Viber та Telegram.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер