Динамівці – про очікування від гри з ФК «Львів»

Динамівці – про очікування від гри з ФК «Львів»

Уже у Франції, вранці наступного дня після перемоги над «Ренном», гравці «Динамо» були думками в наступному матчі, згадуючи гру першого кола у Львові, де нашій команді було зовсім нелегко, а єдиний гол «Динамо» забило вже в компенсований час.

Томаш Кендзьора: «Зараз потрібно сконцентруватися на відновленні, аби бути на сто відсотків готовим до гри зі «Львовом». Наступного тижня у нас теж важливі матчі – кубкова гра і дербі з «Шахтарем», далі ще одна зустріч із «Ренном». Не сперечаюся, графік важкий, але нам потрібно обов'язково виграти всі ці матчі. У грі першого кола зі «Львовом» ми створювали багато моментів, але щось не виходило на завершальній стадії. Та й воротар у них грав добре, зловив кураж. Думаю, в Києві нам теж буде нелегко. Але все просто – щоб перемогти нам потрібно постаратися якомога швидше забити гол і при цьому зіграти надійно в захисті».

Віталій Миколенко: «Як подолаємо насичений календар матчів? Відповідь можуть дати тільки самі ігри. Поки важко сказати, адже ми зіграли тільки два матчі після паузи. Що стосується «Львова», мені важко оцінювати, адже у грі першого кола я не брав участі. Матч був важкий, ми не реалізували кілька моментів, і «Львів» тримався до кінця. Тепер у них новий тренер, є хороші гравці, бразильці. Упевнений, що в неділю на нас чекає непроста гра. Можливо, після третьої-четвертої гри буде якась ротація».

Че Че: «Незалежно від суперника, наша мета в кожному матчі одна – грати на перемогу. Ми ведемо боротися за чемпіонство, тому в кожному матчі повинні вигравати. Зараз кожні три очки мають величезне значення. У грі зі «Львовом» будемо робити все, аби добути цей результат».

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Львів» на «Олімпійському» розпочнеться о 17:00. Квитки можна придбати як у касах, так і онлайн.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер