Динамівці проходять медобстеження у клініці «Борис»

Динамівці проходять медобстеження у клініці «Борис»

А в заключні дні цього тижня гравці нашої команди проходять традиційний передсезонний медогляд у столичній клініці «Борис».

Динамівці проходять медичне обстеження під наглядом клубних лікарів, зокрема старшого лікаря київського «Динамо» Леоніда Миронова. За словами Леоніда Андрійовича, усі гравці проходять медогляд успішно, жодних патологій не виявлено, й усі готові до навантажень, які на них чекатимуть під час збору.

Разом із гравцями першої команди медобстеження в ці дні проходить і молодіжний склад, адже «Динамо» U-21 вийде з відпустки одночасно з основним – 29 червня. Гравці були дуже раді знову бачити один одного, хоча їхня відпустка тривала не так уже й довго. Усі перебували в доброму гуморі та жваво обговорювали проведений у міжсезоння час.

Швидко та впевнено минав кабінет за кабінетом Денис Гармаш, який пропустив велику частину минулого сезону через травму. Денис перебував у доброму гуморі, й було помітно, що він чекає збору з нетерпінням. Налаштованим на роботу та зосередженим виглядав й Юнес Беланда, який також летітиме на збір із Києва.

Зазначимо, що у відведені дні медобстеження пройдуть не всі. Ті гравці, які долучаться до команди вже в Австрії, пройдуть медогляд під час збору. Всі дані стосовно їхнього медобстеження будуть передані до клініки «Борис».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер