Динамівці провели відкрите тренування у новій формі

Динамівці провели відкрите тренування у новій формі

Його динамівці провели не у звичному тренувальному екіпіруванні, а в новеньких комплектах форми, із номерами й навіть прізвищами на спинах.

Це тренування було відкритим для глядачів, яких цього теплого літнього вечора зібралося немало на трибунах стадіону. Спочатку багато глядачів підійшли поближче до поля та спостерігали тренування з бігових доріжок, аби бути ще ближчими до гравців.

У занятті взяли участь не лише гравці основного складу, а й молодіжна команда. Не тренувалися через пошкодження Домагой Віда та Дьємерсі Мбокані. Перший із них, тим не менш, був присутнім на стадіоні.

Розпочалося тренування традиційно із розминки, після якої динамівці перейшли до гри з м’ячем у квадратах та різноманітних вправ. Потім частина гравців, яка відіграла весь матч за Суперкубок проти «Шахтаря» у вівторок, почала займатися за окремою програмою, після чого пограла у тенісбол.

Решта гравців майже на все поле провела двохсторінку із молодіжним складом під наглядом Сергія Реброва, який керував діями гравців із одного боку поля, та Рауля Ранчо з іншого. 

У ній узяли участь й ті гравці першої команди, яких не було на міжсезонних зборах, зокрема Бенуа Тремулінас, Мігель, Ніко Кранчар. Гравці були поділені на дві команди, одна з яких грала просто в новій формі, а друга одягнула ще й червоні тренувальні манішки.

Уболівальники дуже уважно спостерігали за цією двохсторінкою, супроводжуючи оплесками кожен із голів, які влітали у ворота. Забито їх було немало, очевидно, гравці хотіли подарувати своїм прихильникам, які зібралися на стадіоні, побільше позитивних емоцій.

Та й до цього ніхто з тих, хто завітав на тренування, не сумував. Зробити це їм не давав традиційний ведучий більшості заходів, які влаштовує «Динамо», відомий журналіст із динамівським серцем Олександр Липенко, якому сьогодні допомагав співведучий Микола Волков. Разом вони створювали святкову атмосферу під час, здавалося б, буденної справи для кожного футболіста – тренування.

Для всіх присутніх глядачів було влаштовано багато конкурсів, переможців у яких чекали подарунки від ТМ adidas та Фан-клубу. Ведучі ставили питання, пов’язані з історією клубу, й вручали призи за правильні відповіді. Інший конкурс полягав у тому, аби зробити найкраще фото з тренування, яке збере найбільше лайків на офіційних сторінках «Динамо» в соцмережах.

Після закінчення тренування гравці роздали вболівальникам кілька десятків м’ячів, повибивавши їх прямо на трибуни, після чого зробили з ними колективне фото.

Як завжди, серед уболівальників було дуже багато охочих й до індивідуальних фото зі своїми кумирами, й ніхто з гравців не відмовив у цьому, тож дехто з динамівців залишав стадіон через доволі тривалий час після завершення тренування.

Але головне, що всі гравці залишали поле із посмішками на обличчях та запалом позитивних емоцій від спілкування з уболівальниками, які їм дуже допоможуть якнайкраще стартувати в новому сезоні.

*Фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер