Динамівці з повною концентрацією готуються до матчу з «Ворсклою»

Динамівці з повною концентрацією готуються до матчу з «Ворсклою»

До можливо найважливішої гри всього сезону наші хлопці готуються у звичному режимі, проводячи на клубній базі в Кончі-Заспі по одному плановому тренуванні на день.

Всі дуже сконцентровані на виконанні поставлених тренерським штабом завдань для того, щоб бути повністю готовими до матчу з традиційно непоступливим суперником. 

Нагадаємо, що в першому колі у грі 10-го туру Ліги Парі-Матч «біло-сині» розгромили майбутнього суперника в Полтаві 4:0 завдяки голам у виконанні Віталія Буяльського, Віторіну Антунеша, Дерліса Гонсалеса та Андрія Ярмоленка. 

Після тієї зустрічі головний тренер нашого клубу Сергій Ребров розповів, завдяки чому було досягнуто такої переконливої переваги над господарями:

- «Ворскла» намагалася грати компактно, використовувати свої козирі – швидкий вихід в атаку та компактність при грі в обороні. Але наші хлопці створили достатню кількість шансів, розкрили цю оборону та заслужено перемогли.

Впевнені, що й у майбутньому рандеву наша команда продемонструє високий клас та досягне поставленої мети!

Не пропустіть можливість на власні очі побачити найважливіший для всіх нас матч та сказати своє вагоме слово 12-го гравця!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер