Динамівці U-10 повернулися з Tukums Cup із бронзовими медалями

Динамівці U-10 повернулися з Tukums Cup із бронзовими медалями

Зазначимо, що до Латвії вирушила друга група хлопців, а не основний склад, але вони також виступили гідно. На груповому етапі динамівці поступилися лише команді з невеликого, але відомого міста Юрмала, а в матчі за третє місце впевнено обіграли суперника 3:1. Детальніше про турнір і виступ своєї команди розповів Юрій Ястребинський:

- Наша перша команда в цей час їздила на хороший турнір до Італії, а для другої групи поїздка до Латвії була дуже корисною - хлопці отримали певний турнірний досвід. Як правило, у першого складу більше ігрової практики на різних змаганнях, а другому складу цього трохи не вистачає. Тому вважаю, керівництво школи вчинило правильно, надавши можливість саме цим дітям узяти участь у такому турнірі. Звичайно, ми б хотіли перемогти і другою групою, але трохи не вийшло. Для багатьох дітей цей турнір узагалі був першим за межами Києва, як і сама поїздка за кордон, вони не розуміли, куди потрапили (посміхається). Хлопці вперше зіткнулися з тим, що суперник говорив незрозумілою мовою. Ми жили неподалік від Льодового холу, і діти із задоволенням і великим інтересом розглядали хокейну арену, адже раніше вони бачили тільки київські катки в розважальних центрах.

Грали за трохи незвичною тактичною схемою: сім польових гравців плюс воротар. У матчах на першість міста зазвичай на поле виходять вісім польових гравців, і поєдинки тривають два тайми по 20 хвилин, а не 15. Але ми пристосувалися.

Приємно здивувала привітність господарів і організація змагань, харчування та проживання також були на найвищому рівні. Що стосується безпосередньо ігор, хотілося б виступити трохи краще. У своїй підгрупі ми зайняли друге місце, втративши очки з командою з Юрмали. Суперник за всю гру створив лише три моменти і забив три м'ячі, а ми створили 12, а реалізували лише два. Поєдинок за третє місце не склав особливого спортивного інтересу - він дався нам легко, і ми перемогли 3:1. А фінал виграв латвійський «Сконто».

Всі хлопці молодці, чогось навчилися, помилки ми розібрали.

Індивідуальними нагородами були відзначені воротар і захисник. Наш другий голкіпер Влад Горбенко переміг у номінації «Подає надії», а найкращим захисником став Артем Бенедюк.

До речі, цими днями ми беремо участь у ще одному турнірі, який проходить у Львові, цією ж командою хлопців.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер