Семеро гравців та тренер київського «Динамо» у символічних збірних 10-го туру УПЛ! (+ ВІДЕО)

Семеро гравців та тренер київського «Динамо» у символічних збірних 10-го туру УПЛ! (+ ВІДЕО)

Портал UA-football.comв цей раз обмежився лише двома динамівцями. У символічну збірну за версією видання потрапили Мігел і Андрій Ярмоленко.

Мігель (1-е потрапляння)

«У цьому сезоні португальський легіонер киян не має постійного місця в основі, в чемпіонаті України Велозу зіграв всього у восьми матчах, в більшій частині з яких з'являвся на заміну. Проте у матчі з «Металургом» четвертому номеру киян вдавалось майже все - точні розрізні передачі на партнерів, смачні дальні удари і само собою впевнена гра у руйнуванні атак суперника. Загалом, зустріч з донеччанами додасть приємного головного болю головному тренеру «Динамо», якому доведеться добряче подумати, кому ж довірити місце в стартовому складі».

Андрій Ярмоленко (7-е потрапляння)

«Не часто українські футболісти радують вболівальників технічною, видовищною грою. Але в матчі з «Металургом» навіть бразильці могли позаздрити майстерним індивідуальним діям Ярмоленка. У зустрічі десятого туру капітан киян зміг на «носовичку» обіграти двох захисників, причому було це вже у штрафному майданчику донеччан. Потім наступним виявився голкіпер, який у відчайдушному стрибку не завадив забити Ярмоленку дев'ятий гол у чемпіонаті і очолити гонку бомбардирів. Крім забитого м'яча Андрій взяв участь в третьому голі своєї команди, віддавши пас на Сілву, і взагалі постачав партнерів точними передачами частіше, ніж будь-який інший гравець в останньому турі осінньої частини УПЛ 2014/15».

Сайт Football.ua додав до Мігеля і Андрія Ярмоленка ще й правого захисника «Динамо» Данило Сілву.

Данило Сильва 

«Традиційно один із найбільш помітних гравців у складі « Динамо». Данило Сілва нейтралізував на своєму фланзі Морозюка, активно ходив вперед і в кінці матчу відзначився гольовою передачею. Та й взагалі провів матч на високому рівні.

Цікавий факт. Хоча Данило Сілва захисник, в атаці він провів єдиноборств більше, ніж в обороні - 10 проти восьми (по шість вдалих)».

Мігель 

«В черговий раз Велозу грав у трикутнику хавбеків Динамо на позиції не найглибше розташованого, і знову виглядав досить непогано. Португалець віддав чимало гострих передач, сміливо брав на себе гру і навіть у відборі працював набагато краще, ніж на позиції чистого опорного хавбека.

Цікавий факт. Шість разів йшов у відбір м'яча Велозу, чотири рази були успішними - кращий показник в складі Динамо».

Андрій Ярмоленко

«В черговому матчі поспіль Ярмоленко показав відмінну гру, допоміг своїй команді домогтися перемоги і потрапив до збірної нашого сайту за підсумками туру. За статистикою Ярмоленко забив лише один м'яч, але ще багато його дій приводили до потенційно гострих моментів біля воріт Металурга.

Цікавий факт. З показником 14 у графі гол+пас Ярмоленко впевнено випереджає своїх перших конкурентів Бікфалві (12) і Ленса (11)».

Дещо інший підбір гравців у збірній туру сайту Matchday.ua, у символічну збірну якого потрапили Джермейн Ленс, Андрій Ярмоленко та Дьемерси Мбокані.

Джермейн Ленс

«Ми вже не раз відзначали, що в поточному сезоні гра голландського півзахисника киян дійсно радує око. Свідченням чого є 10 очок Ленса за системою «гол+пас». Останню результативну передачу Джермейн оформив у матчі проти донецького «Металурга», віддавши відмінний пас на Мбокані. Міг голландець поповнити свій послужний список ще двома очками, але його удар прийняла на себе стійка, а чергову відмінну передачу не реалізував Мбокані».

Андрій Ярмоленко

«Лідер «біло-синіх» першу частину чемпіонату може сміливо записати собі в актив. Забивши красень-гол у ворота донецького «Металурга», Андрій наздогнав Бікфалві у суперечці кращих снайперів чемпіонату, «узаконивши» статус одного з найяскравіших і найбільш корисних гравців УПЛ (в активі хавбека 14 очок за системою «гол+пас»). Крім того, в активі Андрія участь в комбінації з третім голом «Динамо» і кілька відмінних передач, які партнери втілити в забиті м'ячі, на жаль, не зуміли».

Дьємерсі Мбокані

«Ще один хороший матч від конголезького форварда «біло-синіх». У поєдинку проти донецького «Металурга» Мбокані буквально замучив оборону суперників, продемонструвавши не тільки свою футбольну різноплановість (досить згадати, що Дьемреси забив головою, міг забивати ударом п'ятою з близької відстані, і хорошим «пострілом» з-за меж штрафного) і гольове чуття. Ну а в тому, що відзначився Мбокані лише раз - заслуга Бандури».

Найбільшу кількість представників київського «Динамо» включила в збірну туру редакція Футбольного клубу- більше половини складу (шість гравців) і головний тренер. На відміну від інших видань, в збірну за версією цього сайту увійшли Євген Хачеріді та Сергій Рибалка.

Данило СИЛЬВА (3-е потрапляння)

«Тримав свою зону під повним контролем у матчі проти донецького «Металурга», який любить і вміє атакувати флангами. Крім цього виконав великий обсяг роботи по підтримці атаки своєї команди, у тому числі записав в актив результативний пас на Артема Кравця».

Євген ХАЧЕРІДІ (2-е потрапляння)

«На пару з Александаром Драговичем раз мало не «привіз» гол, але в іншому зіграв вище всяких похвал. Порівняйте, наскільки гостро донеччани виглядали в поєдинках з «Шахтарем» і «Дніпром» і наскільки беззубими були їх дії на НСК «Олімпійський». Звичайно, головна причина - в грі середньої лінії киян, однак і оборонці - коли приходила їх черга вступати в гру - були на висоті. При цьому Хачеріді ще й атаці допомагав, страхував всіх і вся, виграв майже всю силову боротьбу».

Сергій РИБАЛКА (2-е потрапляння)

«Опорний хавбек киян до кінця сезону не тільки набрав дуже хорошу ігрову форму, але і став краще розуміти вимоги тренера до сучасного виконавця даного амплуа. Значно додавши у грі вперед, він додав команді атакувальної міці, а також посприяв ще більшому ущільнення рядів «Динамо», що стало позначатися і на результативності зустрічного відбору м'яча. При активному Рибалці біло-синім вдається придушувати суперника ще в зародковій фазі зародження його атаки, що в повній мірі проявилося у зустрічі з донецьким «Металургом». Центр поля був виграний господарями начисто!»

Джермейн ЛЕНС (4-е потрапляння)

«Голландець, не зменшуючи темпу, підтверджує аванси, які видавалися йому при покупці київським клубом. Лівий фланг атаки «біло-синіх» нині традиційно проблемне місце для їхніх опонентів. Уміло поєднуючи тонку техніку зі швидкістю і прекрасним баченням поля, невтомний вінгер прасує свою брівку із завидною ефективністю, практично в кожному матчі поповнюючи свій актив по заліку «гол+пас».

Андрій ЯРМОЛЕНКО (9-е потрапляння)

«Гол-шедевр хавбека нагадав шанувальникам «Динамо» про маленькі дива іншого Андрія - Шевченка. Якщо до когось сьогодні і застосуємо статус лідера столичного клубу, то Ярмоленко, мабуть, в цьому списку стоїть на першому місці. І сам забиває, і результативні передачі видає партнерам як на блюдечку, і взагалі виконує величезний обсяг роботи. Дев'ять потраплянь в наші збірні туру (з 14 можливих!) роблять Андрія абсолютним лідером осінньо-зимової частини першості за цим показником».

Дьємерсі МБОКАНІ (2-е потрапляння)

«Дуже вчасно покинувши лазарет, конголезець додав киянам пробивної міці. На тлі втомленого Артема Кравця виглядає куди більш різноплановим і універсальним нападником. З ним партнери вдихнули ковток свіжого повітря, що можна проілюструвати хоча б двома епізодами з двох останніх матчів. І проти «Ворскли», і проти донецького «Металурга» саме його гра головою дозволяла «Динамо» відкривати рахунок. В свою чергу така готовність Мбокані позитивно позначилася і на мотивації Кравця, якому знову доведеться боротися за місце в складі».

Тренер - Сергій РЕБРОВ (5-е потрапляння)

«П'ятий раз нашу збірну очолює наставник «Динамо», забезпечивши собі дуже серйозний відрив у суперечці з колегами! За діями його підопічних в останніх матчах просто приємно спостерігати - всім, крім, ясна річ, суперникам «біло-синіх». Гравці донецького «Металурга», які в поточному чемпіонаті відібрали очки і у «Шахтаря», і у «Дніпра», в столиці виглядали відверто приречено».

Сайт Footboom.com, окрім трьох гравців «Динамо», Даніло Сілви, Мігела та Андрія Ярмоленка, включив до своєї збірної туру орендованого «Говерлі» динамівця Сергія Мякушко.

Данило Сильва

«Не пощастило Морозюку. У звітній зустрічі вихованця динамівської школи перевели з його улюбленої правої бровки на ліву. Там його «з'їв» бразильський латераль, який набрав чудову форму, і в другому матчі поспіль відзначився результативною передачею».

Мігель

«Черговий крутий поєдинок у виконанні португальця. Віддав результативну передачу на Ярмоленка, чудово комбінував з одноклубниками і мало не зламав хрестовину воріт гостей, пробиваючи з 23-х метрів».

Андрій Ярмоленко

«Що можна розповідати про Ярмоленка? Він просто кращий футболіст УПЛ прямо зараз, а такі голи, як у ворота донецького «Металурга», потрібно показувати тренерам «Манчестер Юнайтед» і «Арсеналу» з питанням: хлопці, чому цей хлопець досі не у вас?»

Сергій Мякушко («Говерла»)

«Поки ми вихваляємо прогрес Громова, в Ужгороді вимахав один з найцікавіших флангових атакеров першості. Забивши переможний гол у ворота донецького «Металурга» і зробивши результативну, «нічийну» передачу в матчі з «Дніпром», вихованець столичного футболу став лідером свого клубу. У поєдинку із «Шахтарем» він підтвердив це реноме, забивши класний гол».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер