Динамівці у складі збірної України U-18 розписали бойову нічию із Данією

Динамівці у складі збірної України U-18 розписали бойову нічию із Данією

Забивши два швидкі голи та дограючи останні 10 хвилин зустрічі у меншості, українці розійшлися миром зі своїм суперником – 2:2. Зустріч відбулася у Бучі та стала першою із двох запланованих спаррингів із данцями для підопічних Сергія Попова.

У стартові 10 хвилин «синьо-жовтим» двічі вдавалися швидкі й схожі одна на одну атаки. Спочатку Владислав Супряга втік від захисників і влучно пробив у кут, а за три хвилини Кащук, розібравшись із кількома захисниками, змусив удруге капітулювати Берната. На 29-й хвилині динамівець Цитаїшвілі, обігравши двох захисників, пробив у дальній кут з меж карного майданчика, але не влучив у ворота.

Наприкінці першого тайму Туе, якого наші захисники «забули» у своєму карному майданчику, ударом головою спрямував м’яч у ворота, скоротивши рахунок. Отримавши чисельну більшість на 80-й хвилині, данці підвищили тиск і у компенсований арбітром час Єнсен поставив крапку у швидкому контрвипаді данців «три в три».

Відзначимо, що у поєдинку взяли участь п’ятеро представників нашого клубу: увесь матч на полі провів Ілля Малишкін, у стартовому складі вийшли Артур Ващишин та Георгій Цитаїшвілі, які у другому таймі були замінені на Клима Приходька та Максима Духана відповідно.

Вдруге суперники зійдуться на полі у неділю, 12 листопада. Матч юнацьких збірних України та Данії знову прийме Буча.

Україна U-18 – Данія U-18 - 2:2

Україна: Бабічин, Муравський, Снурніцин, Титаєвський (Криськів, 46, Шевцов, 83), Супряга, Кащук, Ващишин (Приходько, 46), Цитаїшвілі (Духан, 61, Долгов, 89), Малишкін, Харжевський (к) (Граматик, 61), Куртяк (Долгов, 61).

Голи: Супряга (7), Кащук (9) – Туе (39), Єнсен (90+2)

Попередження: Цитаїшвілі (37), Харжевський (48), Крутяк (53), Граматик (71, 80), Ващишин (86) – Хвідт (49).

Вилучення: Граматик (80, друге попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер