Розклад найближчих матчів

Розклад найближчих матчів

П’ятеро динамівців отримали виклик від Андрія Шевченка для підготовки до найближчих матчів національної збірної України.

Серед них дебютант - Артем Бєсєдін, а також Віктор Циганков, який уже отримував виклик, але ще не дебютував у складі національної збірної. Крім них, збір розпочали їхні досвідчені одноклубники Сергій Сидорчук та Андрій Ярмоленко, а також орендований іспанською «Гранадою» динамівець *Артем Кравець.

12 листопада о 21:45 на стадіоні «Чорноморець» в Одесі збірна України розпочне матч відбору до ЧС-2018 проти Фінляндії, а 15 листопада о 21:00 - товариську гру із Сербією в Харкові, на ОСК «Металіст».

Домагой Віда викликаний до збірної Хорватії, яка виступає в одній відбірковій групі з Україною. 12 листопада на стадіоні «Максимір» у Загребі Хорватія прийматиме у відборі до ЧС-2018 Ісландію. Початок гри - о 19:00. А 15 листопада о 21:45 на «Віндзор Парк» у Белфасті Хорватія проведе товариську гру з Північною Ірландією.

Лівий захисник Віторіну Антунеш знову отримав запрошення до національної збірної Португалії, яка найближчим часом проведе один матч. 13 листопада о 21:45 в рамках відбору до чемпіонату світу Португалія прийматиме Латвію на «Ештадіу Алгарве» неподалік від Фару.

Білоруський півзахисник київського «Динамо» Микита Корзун запрошений головним тренером національної збірної Олександром Хацкевичем на найближчі матчі. 9 листопада Білорусь зіграє контрольний матч із Грецією на стадіоні «Караїскакіс» у Піреї. А 13 листопада о 19:00 білоруси проведуть виїзний матч відбору до ЧС-2018 проти Болгарії. Ця гра відбудеться в Софії, на стадіоні «Васіл Левські».

Парагваєць Дерліс Гонсалес здійснить черговий переліт через океан, аби зіграти за честь національної збірної своєї країни. 11 листопада о 01:30 збірна Парагваю прийме Перу в Асунсьйоні, а 15 листопада о 22:00 зустрінеться в гостях із Болівією. Обидва матчі відбудуться в рамках кваліфікації до ЧС-2018.

Запрошення до лав своїх національних збірних отримали й динамівці, які виступають в оренді.

Збірна Марокко, кольори якої захищає *Юнес Беланда, 12 листопада зіграє відбірний матч чемпіонату світу в африканській зоні проти Кот д’Івуару. Гра в Маракеші розпочнеться о 22:00. За три дні, 15 листопада, Марокко проведе товариський матч зі збірною Того.

Збірна ДР Конго, за яку виступає *Дьємерсі Мбокані, який нещодавно відновився після травми, 13 листопада о 19:30 проведе відбірковий матч проти збірної Гвінеї на «Стадіоні 28 вересня» у Конакрі.

*Лукаш Теодорчик разом зі збірною Польщі вирушить до Бухаресту, де на «Національній арені» зіграє матч відбору до ЧС-2018 проти Румунії. Ця гра відбудеться 11 листопада о 21:45. 14 листопада о 21:45 у Варшаві Польща зіграє товариський матч зі збірною Словенії.

* грають у поточному сезоні в аренді за інші клуби

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер