Динамівці у збірних. Хто, де, коли

Динамівці у збірних. Хто, де, коли

Найбільше представництво «біло-сині» традиційно мають у збірній України. Відразу вісім футболістів – воротар Георгій Бущан, захисники Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, півзахисники Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко та нападник Владислав Супряга – мають шанс одягнути жовто-синю футболку в майбутніх поєдинках.

Нагадаємо, «жовто-сині» в рамках елітного дивізіону Ліги Націй проведуть два поєдинки. 3 вересня у Львові підопічні Андрія Шевченка зіграють зі Швейцарією, а 6 вересня – з Іспанією в Мадриді. Обидва матчі розпочнуться о 21:45.

Також ще два динамівських легіонери захищатимуть честь своїх країн у поєдинках Ліги Націй.

Захисник Томаш Кендзьора покликаний під знамена збірної Польщі. 4 вересня «Кадра» зіграє в Амстердамі з Нідерландами, а 7 вересня в Зениці протистоятиме команді Боснії і Герцеговини. Початок обох поєдинків – о 21:45.

На нападника Жерсона Родрігеса чекають матчі у складі збірної Люксембургу проти Азербайджану в Баку (5 вересня, початок – о 19:00) та в Люксембурзі проти Чорногорії (8 вересня, 21:45).

Нарешті, два поєдинки в рамках відбору на ЧЄ-2021 (U21) проведе молодіжна збірна України. 4 вересня підопічні Руслана Ротаня зіграють в Ольборзі з Данією, а 8 вересня зустрінуться в Гельсінкі з Фінляндією. Обидва матчі почнуться о 19:00. Для підготовки та участі в поєдинках тренерський штаб «молодіжки» викликав сімох динамівців – захисників Данила Скорка, Іллю Забарного, півзахисників Георгія Цитаїшвілі, Сергія Булецу, Богдана Лєднєва, а також захисника Владислава Дубінчака («Дніпро-1») та півзахисника Євгена Смирного («Колос»), які виступають в оренді.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер