Динамівці в оренді: результативні удари Гладкого та Хльобаса

Динамівці в оренді: результативні удари Гладкого та Хльобаса

Після переходу до «Карпат» Олександра Гладкого львівський клуб почав показувати результат, здобувши дві поспіль перемоги. У поєдинку проти «Волині» Гладкий провів усю гру, на 18-й хвилині відзначився результативним ударом, а на 53-й віддав результативну передачу на Ігоря Худоб'яка. У підсумку «Карпати» на радість місцевим уболівальникам залишили останнє місце в турнірній таблиці.

Неймовірний за інтригою поєдинок відбувся в Полтаві. Граючи на правах гостей, «Ворскла» після години гри вела 2:0 проти «Олімпіка», але потім тричі пропустила й, таким чином, програвши 2:3, втратила всі шанси фінішувати в першій шістці. Сергій Мякушко та Дмитро Хльобас були одними з найкращих, відігравши всі 90 хвилин. На 21-й хвилині Хльобас чудовим ударом метрів із 25-ти відкрив рахунок у зустрічі, й так радів голу, знявши футболку, що отримав «жовту». Міг відзначитися й Мякушко, але його удар прийшовся в поперечину.

«Чорноморець» на своєму полі поступився «Сталі» 0:1, однак завдяки невдачі «Ворскли» зумів забезпечити собі місце в першій шістці. Тож на «Динамо» цієї весни чекають ще три матчі з одеситами. Півзахисник Олександр Андрієвський провів на полі весь матч, «відзначившись» у протоколі попередженням від арбітра.

* фото www.fckarpaty.lviv.ua

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер