Динамівці вийшли з відпустки і пройшли планове медобстеження в клініці «Борис»

Динамівці вийшли з відпустки і пройшли планове медобстеження в клініці «Борис»

Традиційно перед поновленням тренувального процесу динамівці проходять повне медобстеження в клініці "Борис".

У перший день на медогляд прибули українські футболісти - Денис Бойко, Руслан Нещерет, Микита Бурда, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Денис Попов, Сергій Сидорчук, Олександр Караваєв, Микола Шапаренко, Олександр Андрієвський, Володимир Шепелєв, Віталій Буяльський, Георгій Цитаїшвілі. Решта гравців пройде медогляд завтра. 

Динамівці, які не бачили один одного близько місяця, з радістю спілкувалися й обмінювалися враженнями про зимову відпустку, різдвяні та новорічні свята, ділилися останніми новинами.

У порядку черги гравці заходили до кабінетів профільних лікарів - невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, лора. Також футболістам зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця, вони здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані.

Персонал клініки "Борис", яка вже багато років є партнером ФК "Динамо" Київ, відзначив, що цього разу футболісти пройшли всі кабінети і здали всі аналізи дуже швидко й організовано.

Тепер результати обстеження будуть оброблятися протягом кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям. Інші функціональні дослідження і тести можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови і необхідне обладнання.

Сьогодні ввечері динамівці проведуть перше тренування на базі в Кончі-Заспі. А за кілька днів команда вирушить на збір до Туреччини.

*фото О. Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер