Динамівці вийшли з відпустки та пройшли медобстеження (+ ВІДЕО)

Динамівці вийшли з відпустки та пройшли медобстеження (+ ВІДЕО)

Більшість із них рано вранці прибула до клініки «Борис», аби пройти стандартну процедуру передсезонного медичного обстеження. Колектив лікарні за кілька попередніх днів уже звик до великої групи футболістів, адже своє медобстеження проходили гравці молодіжної та юнацької команд «Динамо».

Проте цього разу до «Борису» завітали справжні зірки нашої команди, кожен крок яких супроводжували кілька телевізійних камер. Звісно, дехто з медперсоналу хотів би зробити з динамівцями пам’ятне фото, однак усі вони працюють дуже професійно, тож, не звертаючи уваги на зірковий статус гостей, продовжували виконувати свою роботу, якої цього дня було вдосталь.

Одними з перших до клініки прибули Олександр Шовковський, Олег Гусєв, Александар Драгович, Лукаш Теодорчик.

Капітан та віце-капітан «Динамо» таким чином спростували плітки, що точилися навколо них під час зимової відпустки. Олександр Шовковський ще перед Новим роком на власній сторінці у Facebook спростував інформацію про те, що він може завершити професійну кар’єру цієї зими, а прибувши на медогляд, просто випромінював рішучість, енергію та бажання працювати.

У свою чергу Олег Гусєв, старий контракт якого із «Динамо» завершився цієї зими, перекреслив усі чутки про те, що він планує залишити «Динамо», підписавши з клубом нову угоду.

Александар Драгович та Лукаш Теодорчик стали єдиними легіонерами, які пройшли медобстеження перед першим збором, за винятком Віталійса Ягодінскіса.

Усі інші легіонери матимуть змогу пройти ці обов’язкові процедури вже після збору.

Ось так, кабінет за кабінетом, стоячи один за одним у черзі та інколи жартуючи, зіркові динамівці почали проходити обстеження. Ще жвавіше у коридорах клініки стало, коли до неї прибув Андрій Ярмоленко. Андрій зайшов до приміщення у блискучому настрої й почав радо вітатися зі своїми партнерами по команді. На нозі Андрія вже не було лангети, але в перших матчах під час збору він не гратиме, а буде тренуватись за індивідуальною програмою.

Одними з останніх до лікарні завітали Сергій Рибалка та Євген Хачеріді, а також Денис Гармаш, який поскаржився на затори на дорогах. У цей час Артур Рудько та Віталійс Ягодінскіс, які першу половину сезону провели в оренді, вже були на тренувальній базі «Динамо» в Кончі-Заспі, де вони отримували повний комплект екіпірування – тренувальні костюми, футболки та іншу динамівську амуніцію.

А вже о 16:00 для динамівців розпочалося перше в новому році тренування. Проте, основна робота для них розпочнеться вже завтра, в добре знайомому футбольному центрі Марбельї. Вже о дев’ятій ранку літак із динамівською командою вирушить на Піренейський півострів з аеропорту «Бориспіль».

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер