Динамівці з гарним настроєм готуються до майбутніх поєдинків

Динамівці з гарним настроєм готуються до майбутніх поєдинків

Як завжди, ФК «Динамо» Київ делегував найбільше з усіх українських клубів число футболістів, покликаних під прапори збірних своїх країн. Усього таких гравців виявилося в минулий період 13, котрі провели час поза клубом із різним ігровим навантаженням.

Так воротар Олександр Рибка, відразу був відправлений назад із табору збірної України, заліковувати отримане раніше пошкодження. Півзахисники Олег Гусєв та Роман Безус обмежилися лише тренуваннями в нашій національній команді, а їхні колеги захисник Євген Хачеріді, півзахисник Сергій Сидорчук та нападник Андрій Ярмоленко взяли участь в обох відбіркових поєдинках Євро-2016 за збірну нашої країни.

Ще два динамівця і обидва гравці середини поля Владислав Калитвинцев та Віталій Буяльський були задіяні у матчах плей-оф відбору до молодіжного Євро-2015 проти Німеччини.

Захисник Микита Бурда зіграв два поєдинки за Україну (U-20) проти Чехії та Норвегії в рамках International Challenge Trophy Cup.

Захисники Александар Драгович (Австрія) та Домагой Віда (Хорватія) і півзахисник Юнес Беланда (Марокко) двічі зіграли за свої національні команди, а поляк, нападник Лукаш Теодорчик залишився в резерві.

Головним завданням тренерського штабу на чолі з Сергієм Ребровим після повернення збірників було втягнення їх у тренувальний процес з іншими футболістами і приведення всіх до загального функціонального стану.

Цього тижня команда готувалася до майбутньої виїзної грі 9-го туру в Прем'єр-лізі проти ужгородської «Говерли», проводячи по одному тренуванню на день. Проводилися вони у вечірній час, а сьогодні команда провела заняття до обіду.

Настрій у всіх футболістів бадьорий і одночасно бойовий, адже у «біло-синіх» нові поєдинки, в яких футболісти повинні вийти на ще вищий рівень.

Олег Задерновський

* фото В.Раснер, А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер