«Динамо» - «Аріс»: тренування на «Джулешті» за дві доби до матчу

«Динамо» - «Аріс»: тренування на «Джулешті» за дві доби до матчу

Триває підготовка до матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА, у якому «Динамо» прийматиме грецький «Аріс».

Поки клубні відповідні служби «Динамо» готують стадіон «Джулешті» до формально домашнього для нашого клубу єврокубкового матчу, команда завітала на стадіон та провела тренування за дві доби до матчу.

Цю арену було збудовано та офіційно відкрито у березні минулого року. На урочистому відкритті у якості почесного гостя був присутній Мірча Луческу, а також юнацька команда «Динамо», яка провела тут домашній матч Юнацької Ліги УЄФА.

Нагадаємо, після приїзду до Румунії динамівці зупинилися в Снагові, що під Бухарестом, та провели перше тренування на заміській базі бухарестського «Динамо», після чого впродовж трьох днів готувалися на тренувальній базі «Рапіду».

Вечірнє тренування вівторка складалося переважно з ігрових тактичних вправ із м’ячами, у яких була задіяна вся команда, хоча спершу голкіпери працювали окремо. У середу ввечері динамівці знову проведуть тренування на цьому ж стадіоні, цього разу вже офіційне передігрове, яке триватиме не більше години згідно з регламентом УЄФА. А після киян газон домашньої арени бухарестського «Рапіда» випробує «Аріс».

Тим часом триває продаж квитків на цей вирішальний поєдинок третього раунду кваліфікації. Придбати квитки усі охочі можуть онлайн на сайті bilete.ro

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер