«Динамо» - «Баварія»: передматчева пресконференція Юліана Нагельсманна

«Динамо» - «Баварія»: передматчева пресконференція Юліана Нагельсманна

Головний тренер «Баварії» Юліан Нагельсманн на прес-конференції перед матчем 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти «Динамо» поділився своїми очікуваннями від поєдинку у Києві.

Про завдання на матч

«Матчі Ліги чемпіонів не бувають неважливими. Так, зустріч із «Динамо» вже не впливає на наш вихід із групи і на нас не тисне результат матчу – за винятком того тиску, який завжди є на «Баварію». Ми намагатимемося реабілітуватися за поразку «Аугсбургу».

Перед грою у Києві ми недорахувалися восьми футболістів, і маємо не так багато варіантів складу, особливо на флангах атаки та в обороні. Але це все ще дуже важлива гра».

Про готовність Комана та Забітцера

«Коман та Забітцер не в найкращих кондиціях, і питання про те, чи зможуть вони зіграти, залишається відкритим. У Забітцера проблеми з ахіллом та литковим м'язом. Коман більше не має м'язових проблем, але треба почекати з його поверненням на поле через важливий матч у Бундеслізі. Якщо ще й вони випадуть, ми матимемо дуже маленький вибір».

 Про футболістів у лазареті

«У гравців, які зараз перебувають на карантині, все гаразд. Зюлі пройде обстеження, і якщо за його результатами все буде добре, то він зможе зіграти у ці вихідні. Така сама ситуація і зі Станішичем, який завтра пройде тестування. Кімміх може повернутися раніше за інших, тому що його помістили на карантин трьома днями раніше. Але головне – залишатися здоровим, тому аналізи важливі».

Про значимість Левандовські

«Важливість Левандовські очевидна. Нам необхідно контролювати його навантаження. Його змінник Чупо-Мотінг зараз на карантині, тому Роберт не отримає багато відпочинку. Але він має неймовірну фізичну підготовку, він досвідчений і знає, як уникнути критичних ситуацій».

Фото - fcbayern.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер