«Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0. Післяматчева пресконференція Ігора Йовічевича

«Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0. Післяматчева пресконференція Ігора Йовічевича

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевич прокоментував поразку від київського «Динамо» (0:2) на НСК «Олімпійський» у матчі 12-го туру української Прем’єр-ліги.

- На жаль, нам не вдалося до кінця втілити гру, яку ми задумали. Сподівалися, що в першому таймі зможемо загострити ситуацію в атаці, нам вдавався вихід із оборони через пресинг. Ми доволі легко доходили з першої зони в третю, але конкретики біля воріт «Динамо» нам не вистачило. Хоча був шанс у Ярмолюка, який міг перевернути хід матчу в інший бік.

Перший пропущений м’яч – це чистий талант Циганкова, коли він зміг потрапити в «дев’ятку», полегшивши завдання «Динамо». Мірча Луческу випустив свою основну зброю в перерві, що також поліпшило гру динамівців. Лише зі своїми основними виконавцями кияни змогли здолати нас.

Хоча після першого пропущеного голу ми збалансували гру, намагалися комбінувати та пришвидшитися, мали кілька непоганих нагод. Але другий пропущений м’яч у незрозумілій ситуації просто вбив нас. Сьогодні гра була до другого голу. Мусимо зробити висновки та грати організованіше до кінця матчу.

- Чи згодні ви з тим, що капітан команди Сергій Логінов провів сьогодні не найкращий свій матч?

- Програє команда, а не один футболіст. Після таких поразок ми будемо думати, що найгірші, а після перемог – що найкращі. Потрібно проаналізувати гру, зробити висновки з хороших і поганих моментів. У спокійній обстановці подивлюся завтра матч і зможу відповісти на ваше запитання. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер