«Динамо» – «Дніпро-1»: бомбардирські розклади

«Динамо» – «Дніпро-1»: бомбардирські розклади

У неділю, 28 серпня, у Львові «Динамо» зіграє свій перший матч у чемпіонаті України сезону 2022/23.

На «Арені Львів» «біло-сині» прийматимуть «Дніпро-1». Це буде сьома зустріч клубів в історії. СК «Дніпро-1» було засновано у 2017 році, і з того часу клуб п'ять разів зіграв із «Динамо» за три сезони, проведених в УПЛ. Ще одна зустріч клубів відбулася у Кубку України.

Забитих м'ячів у протистоянні двох команд з берегів Дніпра поки не так багато, проте у складах обох колективів є свої бомбардири, які забивали у ворота суперника найчастіше.

Автором першого м'яча у протистоянні став Віктор Циганков, який відкрив рахунок ударом із пенальті під час півфіналу Кубка України сезону 2017/2018. Він же є найкращим бомбардиром у протистоянні, забивши чотири м'ячі.

На рахунку форварда «Динамо» Владислава Супряги три голи у ворота «біло-синіх» за час його виступів за «Дніпро-1». Він оформив хет-трик у сезоні 2019/2020, «Дніпро-1» у тому матчі здобув перемогу над киянами з рахунком 3:1.

Екс-динамівець Артем Громов, який нині виступає за «Дніпро-1», чотири рази забивав у ворота «Динамо», виступаючи за «Ворсклу» та «Зорю» (по два голи за кожну з команд).

Перший гол «біло-синім» Громов забив у сезоні 2012/2013 у Полтаві. Цей гол виявився єдиним у матчі та приніс «Ворсклі» перемогу. Наступного сезону він знову відзначився у воротах «Динамо» у домашньому матчі полтавців, реалізувавши пенальті за рахунку 1:1 (гра завершилася внічию 2:2).

У сезоні 2018/2019 Громов відкрив рахунок у домашньому матчі «Зорі» з киянами на «Славутич-Арені» у Запоріжжі (зустріч завершилася внічию 1:1). Наступного сезону він знову забив у домашньому матчі за рахунку 0:2 (гра завершилася внічию 2:2).

Валерій Лучкевич забивав у ворота «Динамо», виступаючи за «Олександрію». У гостьовому поєдинку сезону 2018/2019 він відкрив рахунок у матчі, який завершився внічию.

Динамо:

4 – Віктор Циганков (2 з пенальті)

3 – Беньямін Вербич* (1 з пенальті)

1 – Артем Бєсєдін, Володимир Шепелєв, Віталій Миколенко*, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш

1 – автогол (Володимир Адамюк)

Дніпро-1:

3 – Владислав Супряга*

1 – Ігор Когут, Олександр Назаренко

*Більше не виступають за клуб

Гравці нинішнього складу «Дніпра-1», які забивали «Динамо», виступаючи за інші клуби

4 – Артем Громов («Ворскла», «Зоря»)

1 – Валерій Лучкевич («Олександрія»)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер