«Динамо» допомогло з придбанням потужного генератора для Богуслава

«Динамо» допомогло з придбанням потужного генератора для Богуслава

У складні для всієї України часи, коли російський агресор воює проти мирного населення, намагаючись знищити енергетичну інфраструктуру та зламати дух опору нашої держави, весь світ об'єднався навколо допомоги українцям.

Протягом останніх місяців у нашій країні гостро постало питання резервного живлення у разі повного блекауту на тривалий час. Зокрема, внаслідок регулярних ракетних обстрілів енергетичних об'єктів значні проблеми щодо електропостачання переживають населені пункти Київської області.

Завдяки консолідації зусиль ФК "Динамо" Київ та нідерландської компанії Odink & Koenderink Nederland B.V., місто Богуслав Обухівського району, що на Київщині, отримало потужний дизельний генератор на 550 кВт, який гарантуватиме безперебійну життєдіяльність міста.

Київське "Динамо" забезпечило трансфер життєво необхідного вантажу до України та передало генератор особисто меру Богуслава Віталію Хоменку. Наш футбольний клуб висловлює вдячність партнерам із Координаційного центру з питань надання гуманітарної допомоги Львівської обласної військової адміністрації, який допоміг із логістичним супроводом. 


Такий генератор здатний у разі повного знеструмлення забезпечити життєдіяльність усього міста Богуслава та його громади, сукупна кількість населення яких налічує близько 30 тисяч мешканців. Потужності генератора вистачить, щоб заживити центральну котельню, систему централізованого водопостачання та водовідведення, а також місцеві лікарню, школу та будинок культури, які в екстреному випадку можуть перетворитися на пункти незламності для тисяч людей.

"Дякую за те, що київське "Динамо" знаходить можливість, час і кошти, щоб робити добру справу в нелегкий для країни період. Ми розуміємо, що наразі в кожному місті та області є проблеми з електроенергією. Тому дуже вдячні клубу "Динамо" та нідерландським партнерам за сприяння в передачі нам такого потужного генератора, який вкрай необхідний для нашого чудового міста Богуслав. Він забезпечить нашу критичну інфраструктуру, а наші люди будуть із теплом", - висловив слова вдячності за допомогу міський голова Богуслава Віталій Хоменко.

Продовжуємо працювати на спільний результат і допомагати на гуманітарному фронті! Разом - до перемоги України!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер