»Динамо» евакуює футболістів молодших вікових груп до Польщі

»Динамо» евакуює футболістів молодших вікових груп до Польщі

Завдяки зусиллям керівництва школи "Динамо" та активній підтримці координатора з польського боку Алли Вігурської багато сімей наших футболістів змогли розміститися на базі польських академій та продовжити навчання.

У місті Сосновець, на базі академії "Заглембе" зібралася команда U12, яка складається з гравців 2010-го року народження, вже 12 футболістів та їхніх сімей заселилися і продовжили повноцінний тренувальний процес. З командою також переюуває їхній тренер, який зміг перетнути кордон, оскільки евакуював свою багатодітну сім'ю. Багато гравців цього віку з України також у даний момент вже шукають можливість приєднатися до своєї команди.

- Я хотів би висловити велику подяку всьому штату клубу "Заглебме" (Сосновець), співробітникам, які дали можливість нашим дітям продовжити повноцінне життя, і не лише футбольне, - зауважив тренр "Динамо" U12 Сергій Бондар. - На даному етапі команда продовжує працювати у звичайному режимі, на початку квітня на нас вже чекають на турнірі у місті Лихень Старий. Батьки займаються облаштовуванням свого побуту, і в такий спосіб ми зможемо виконати всю заплановану програму до кінця навчального року, а саме до літа. До цього часу ми дуже сподіваємось, що ситуація у нас вдома нормалізується і ми повернемося додому!

Крім того, зазначимо, що ще три гравці "Динамо" 2015 року народження також вже перебувають у Сосновці і тренуються з місцевою командою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер