«Динамо» готується до другого матчу з «Рейнджерс»

«Динамо» готується до другого матчу з «Рейнджерс»

Наступного дня після перемоги у прем’єрному для себе матчі у новому сезоні української Прем’єр-Ліги динамівці вирушили з Рівного до польського міста Люблін, який є для команди домашньою локацією для кваліфікаційних матчів Ліги чемпіонів. 

Саме тут команда розпочала підготовку до матчу-відповіді з «Рейнджерс», що відбудеться у Глазго вже у вівторок. Нагадаємо, у першій грі кияни втратили перемогу на останніх секундах компенсованого часу. 

Перше тренування динамівці провели ввечері для передислокації. Перед його початком Олександр Шовковський зібрав команду на полі та вказав на помилки, яких гравці припустилися у матчі з «Вересом». 

Під час заняття гравці були поділені на дві групи – для тих, хто вийшов у стартовому складі на матч у Рівному, заняття носило відновлювальний характер. Решта ж гравців, до яких приєдналися динамівці, що пропускали матч у Рівному, мали повноцінне заняття, що включало в себе ігрові та тактичні вправи. 

У неділю вранці тренерський штаб провів теоретичне заняття, на якому було проаналізовано перший матч із «Рейнджерс». Ввечері ж у програмі роботи команди заплановано практичне тренування. 

До Глазго «біло-сині» вирушать у понеділок вранці, а ввечері того ж дня, за добу до матчу, проведуть передматчеве тренування на «Гемпден Парк». 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер