«Динамо» готується до матчу з ФК «Львів»

«Динамо» готується до матчу з ФК «Львів»

У середу, 29 березня, київські динамівці провели чергове тренування напередодні матчу 19-го туру VBET Ліги проти «Львова». Гра розпочнеться у неділю, 2 квітня, о 13:00, і пройде на львівському стадіоні «Скіф».

Перша частина заняття пройшла у нещодавно відкритій новій спортивній залі киян на клубній базі у Віті-Литовській. Тренер із фізичної підготовки Віталій Кулиба надав футболістам багато цікавих і різноманітних вправ. Гравці нашої команди відпрацьовували витривалість, реакцію та покращували м'язові кондиції.

Після того футболісти і тренерський штаб на чолі з Мірчею Луческу перемістилися на тренувальні поля, де й продовжили тренування.

Відзначимо, що голкіпер «біло-синіх» Денис Бойко продовжує займатися за індивідуальною програмою. Натомість Георгій Бущан сьогодні вже працював у залі разом із партнерами. 

Що ж до динамівських збірників, то Олександр Караваєв, Денис Попов, Сергій Сидорчук і Віталій Буяльський вже повернулися до Києва і провели сьогодні повноцінне тренування.

Руслан Нещерет, Антон Боль, Антон Царенко, Костянтин Вівчаренко, Решат Рамадані, Кахім Перріс і Самба Діалло приїдуть найближчим часом. Аналогічно - гравці «Динамо» U19 Артем Бенедюк та Ігор Горбач.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер