«Динамо» готується до виїзного матчу зі «Львовом»

«Динамо» готується до виїзного матчу зі «Львовом»

Після паузи на міжнародні матчі національних команд київське «Динамо» зібралося в повному складі і приступило до підготовки до найближчої гри Прем’єр-ліги.

Позавчора пізно ввечері національна збірна України провела матч кваліфікації на ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини у Львові, в якому взяли участь шестеро динамівців. За свої національні команди зіграли й інші динамівські збірники, однак сьогодні вони вже тренувалися в загальній групі.

У середу команда зібралася на базі ввечері, однак для збірників, які відігравали напередодні, цей день був більшою мірою присвячений відновленню. А в четвер динамівці провели насичене тренування великою групою, включаючи збірників. Йому передувало тривале теоретичне заняття

У Києві встановилася доволі холодна погода, тому перед заняттям гравці як слід розігрілися під час розминки, виконуючи нові цікаві та інтенсивні вправи, серед яких була і естафета. Потім команда приступила до основної роботи - тактико-технічних вправ, перебігом яких керував Мірча Луческу. Голкіпери також виконували спеціальні вправи під керівництвом Михайла Михайлова. До загальної групи повернулися Віталій Миколенко та Віталій Буяльський, які нещодавно мали ушкодження.

Гравці роз'їхалися з бази пізно ввечері, а в п'ятницю рано вранці зберуться тут знову. У цей день заплановане ранкове тренування. Після обіду і відпочинку команду чекає теорія, після якої динамівці відправляться в аеропорт і полетять до Львова.

Нагадаємо, матч 11 туру VBET Ліги «Львів» - «Динамо» відбудеться в суботу. Початок о 17:00.



Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер