«Динамо» готується до завершального матчу сезону

«Динамо» готується до завершального матчу сезону

У вітчизняній Прем’єр-лізі сезону 2022/23 залишилося провести один тур, який відбудеться найближчої неділі.

«Динамо» зіграє гостьовий матч з командою «Металіст 1925». Харківський клуб ще не вирішив усіх своїх турнірних завдань і бореться за те, щоб уникнути стикових матчів з командою з 1 ліги, у той час як «Динамо» вже у будь-якому разі фінішує на 4-му місці, тож гратиме за престиж. Ця гра відбудеться у Києві, на НТК імені В. Баннікова.

«Біло-сині» розпочали підготовку до матчу з харків’янами  у середу, отримавши у вівторок вихідний після повернення з Рівного, де кияни продовжили свою переможну серію. У матчі з «Вересом» динамівці отримали третю розгромну перемогу поспіль, тож у гарному настрої розпочали підготовку до останнього матчу сезону.

У четвер тренування розпочалося у новенькому фітнес-центрі, побудованому на НТБ «Динамо» під час цього сезону. Тут гравці як слід підготувалися до основної частини заняття – з м’ячами.

Після виходу на поле привітання з Днем народження від тренерів та команди приймав Володимир Шепелєв, який сьогодні відсвяткував своє 26-річчя.

Після розминки гравці розділилися – голкіпери працювали окремо під керівництвом Михайла Михайлова, а польові гравці – окремо під керівництвом Олександра Шовковського. За тренуванням уважно спостерігав і Мірча Луческу, а потім Містер і сам вийшов на поле на милицях та почав робити підказки своїм підопічним.

Спершу польові гравці працювали у квадратах, контролюючи та відбираючи м’яч в окреслених умовах, які періодично змінювалися. Далі голкіпери приєдналися до групи, і почалися тактичні вправи.

Цього тижня динамівці займаються у режимі одного тренування на день. У суботу, напередодні гри, до ранкових тренувань додасться вечірнє теоретичне передматчеве заняття. Гра у неділю розпочнеться о 15:00. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер