«Динамо» - «Колос»: післяматчева пресконференція Ярослава Вишняка

«Динамо» - «Колос»: післяматчева пресконференція Ярослава Вишняка

Коментар наставника "Колоса" Ярослава Вишняка після нічиєї з київським "Динамо" в матчі 13-го туру VBET Ліги (0:0).

- Вийшла бойова гра. Я задоволений, що у такому важкому для нас матчі ми здобули один заліковий бал. Тому задоволений результатом.

- Чому, коли у "Колоса" з'явилася можливість вирвати перемогу після вилучення у "Динамо", команда залишилася на своїй половині поля та захищала нічию? Ви не граєте на перемогу?

- Для мене це теж стало несподіванкою. Я бачив, що хлопці хотіли вибігати в атаку та контратакувати, але, мабуть, трохи розгубилися після вилучення у суперника. І не змогли довести одну-дві атаки до логічного завершення - удару по воротах і забитого мяча. Замість цього почали перестраховуватися, грати через захисників і воротаря. Мабуть, це психологія.

- Якби перед матчем вам сказали, що буде такий результат і такий зміст гри, ви залишилися б задоволені?

- Що стосується змісту гри, то ми віддали ініціативу, грали на контратаках і чекали на свій шанс на перехопленнях і швидких переходах із оборони в атаку. Планували, що гра складатиметься таким чином і готувались до цього.

А що стосується результату... Зараз такий футбол, що в кожному турі трапляються несподівані результати. Тому навіть не знаю, як би я відреагував, якщо мені до матчу сказали, що ми зіграємо внічию. Не думав про це.

Враховуючи хід гри і те, що "Динамо" створювало більш якісні моменти, я задоволений цим заліковим балом. 

Фото - ФК "Колос"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер