«Динамо» - ЛНЗ: бомбардирські розклади

«Динамо» - ЛНЗ: бомбардирські розклади

Напередодні матчу 23-го туру VBET Ліги, у якому «Динамо» зустрінеться з черкаським ЛНЗ, пригадаємо, хто з діючих футболістів обох команд  відзначався голами у воротах найближчого суперника. 

Нагадаємо, ЛНЗ є новачком Прем’єр-Ліги, історія зустрічей черкаського клубу з «Динамо» поки налічує один матч, що відбувся у першому колі цього сезону. Втім, той матч вийшов доволі результативним, команди забили шість м’ячів на двох. 

У складі киян у тій грі голи забивали Володимир Бражко, Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський (з пенальті) та Назар Волошин. За ЛНЗ м’ячами відзначились Віталій Бойко (з пенальті) та Максим Прядун

Крім того, у складі черкаського клубу є достатньо гравців, які раніше забивали «Динамо», виступаючи за інші команди. Зокрема, нападник Олексій Хобленко у складі «Чорноморця» у сезоні 2017/2018 років двічі відзначався у воротах динамівців, забивши по одному м’ячу і у домашньому, і у виїзному поєдинках.

Один гол забив захисник Олександр Каплієнко у сезоні 2014/2015, виступаючи за «Металург» (Запоріжжя). Ще один м’яч на рахунку нападника Максима Прядуна – він відзначився, рік тому, у квітні 2023-го, граючи за «Металіст».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер