«Динамо» - «Металіст 1925»: післяматчева пресконференція Олега Голодюка

«Динамо» - «Металіст 1925»: післяматчева пресконференція Олега Голодюка

Коментар тренера "Металіста 1925" Олега Голодюка після матчу з київським "Динамо" в рамках 15-го туру УПЛ (0:0).

- Дуже важка гра проти хорошого суперника. "Динамо" є "Динамо", це один із лідерів чемпіонату. Але наші хлопці терпіли, билися один за одного та, як нагороду, здобули один заліковий пункт.

Хоча "Динамо" мало перевагу, дуже порадувало ставлення нашої команди до гри. Цим відношенням вони заслуговували на нічию. Могли сьогодні і виграти, але не гніватимемо Бога - "Динамо" теж мало стовідстоткові моменти, тому нічия сьогодні для нас - позитивний результат.

- Зрозуміло, що план "А" для вашої команди полягав у тому, щоб відбиватися. А чи був у вас план "Б", якби пропустили з пенальті?

- Якби пропустили, тоді побачили б. У нас не було такого плану "А" - відбиватися. Звідки ви взяли таку інформацію? У нашій команді ми не використовуємо такі слова, як "відбиватися".

Ми чекали своїх шансів на контратаках. Знали, що "Динамо" грає дуже високо. Проте сама гра змусила хлопців притиснутися до власного штрафного майданчика. Ми бачили це з лави запасних, але в процесі гри дуже складно перебудуватися. Однак, знову ж таки, хлопці терпіли та витримали.

- Що вам сьогодні сподобалося та не сподобалося в грі вашої команди? Чи виконали хлопці завдання на матч?

- Сподобалося відношення хлопців до гри і те, як вони билися один за одного. Які у них були емоції та як розмовляли один із одним на полі - напевно, нам цього не вистачало в минулих іграх. Загалом - сподобалося відношення хлопців до гри. Через такі ігри будується колектив. Щойно у роздягальні ми подякували команді за півтора місяці спільної праці. Для будь-якого тренера працювати з таким колективом є мрією. Хлопці - справжні молодці, вони заслуговують лише на похвалу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер