«Динамо» - «Металіст» – 3:0: післяматчева пресконференція Олега Ратія

«Динамо» - «Металіст» – 3:0: післяматчева пресконференція Олега Ратія

Виконувач обов’язків головного тренера "Металіста" Олег Ратій прокоментував поразку своєї команди в матчі перенесеного 8-го туру УПЛ проти київського "Динамо" (0:3).

- Гра була дуже напруженою. У першому таймі ми зіграли в обороні більш-менш нормально, але невдало діяли при стандартних положеннях, внаслідок чого пропустили перші два голи.

Ну а потім клас "Динамо" дався взнаки: за рахунку 2:0 суперник створив кілька гольових моментів ще до перерви. У другому таймі кияни контролювали гру, але ми після перерви трохи огризалися та мали кілька моментів, щоб забити.

– Чи відомі вже плани команди на міжсезоння та наступний сезон? Як ви будете готуватися? 

– Це ви надто скоро хочете знати. Напевно, жодна команди не знає. Хіба що, можливо, "Динамо" та "Шахтар" будують плани… Поки що ми повертаємося до Ужгорода, деякі хлопці роз’їдуться додому, але будемо зустрічатися з керівництвом і вирішувати, як працювати далі.

– На вашу думку, як тренера, яка позиція найбільше потребує посилення взимку? І чому сьогодні не грав Підлепенець?

– Напевно, кожен тренер хоче посилення в кожну лінію та на кожну позицію – ми не виняток. Ви бачили, що в нас на деякі матчі не вистачає гравців і ми мусимо ставити футболістів не на свої позиції.

Підлепенець вчора на ігровій розминці отримав пошкодження. Хотіли його сьогодні поставити до складу, але зранку лікар сказав, що він не може. Робили все, щоб він вийшов і був на лавці, хотіли випустити його на другий тайм, але він не зміг вийти на поле.

– Вже протягом п’яти ігор ви не забиваєте на цьому стадіоні. Із чим пов’язана така серія і як збираєтеся її вирішувати?

– Напевно, ви праві. У нас тут була непогана гра з "Зорею", ми забивали голи та мали щонайменше не програти ту гру. Але так сталося, як сталося. Напевно, хлопці десь психологічно надламалися в останніх матчах. Ми мали моменти в кожній грі, але не використали їх. Будемо працювати, взимку є трансферне вікно.

Фото - ФК "Металіст"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер