«Динамо» - «Минай»: бомбардирські розклади

«Динамо» - «Минай»: бомбардирські розклади

У суботу, 8-го квітня, відбудеться матч 20-го туру VBET Ліги, в якому київське «Динамо» на однойменному стадіоні імені Валерія Лобановського протистоятиме «Минаю».

З огляду на те, що наші суперники отримали професійний статус у сезоні 2018/19, історія зустрічей «Динамо» і «Миная» налічує всього сім офіційних матчів: двічі команди зустрічалися у розіграші Кубка України та п'ять разів - у чемпіонаті України. У всіх поєдинках переможцями ставали динамівці, пропустивши від закарпатців лише один м'яч, автором якого став Роберт Гегедош, котрий вже не виступає за «Минай».

У нинішньому складі закарпатської команди є тільки два футболісти, який вражали ворота «Динамо», граючи за інші клуби. Це захисник Дмитро Немчанінов, який у сезоні 2013/2014 забивав киянам у складі луцької «Волині», а також нападник Юрій Коломоєць, який у сезоні 2016/2017 поклав у ворота біло-синіх дубль у футболці полтавської «Ворскли».

Динамівці ж відправили у ворота «Миная» 17 м'ячів: 12 - у рамках чемпіонату України і ще 5 - у кубкових матчах. Серед динамівців найкращими бомбардирами в очних матчах із закарпатцями є Микола Шапаренко і нинішній вінгер іспанської «Жирони» Віктор Циганков, які мають на своєму рахунку по три голи. Двічі у воротах «Миная» відзначився Міккель Дуелунд, який зараз виступає за данський «Орхус» на правах оренди.

По одному результативному удару в активі Дениса Гармаша, Олександра Андрієвського, Беньяміна Вербича (який залишив наш клуб), Сергія Сидорчука, Карлоса де Пени (також не виступає за «Динамо»), Віталія Буяльського, Еріка Раміреса та Жерсона Родрігеса (грає на правах оренди в команді «Аль Вехда» із Саудівської Аравії). Одного разу автоголом у цьому протистоянні відзначився колишній хорватський центрбек закарпатців Мислав Матич.

Голи за «Динамо» у ворота «Миная»:

3- Шапаренко;

1 - Гармаш, Андрієвський, Сидорчук, Буяльський, Рамірес.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер