«Динамо» відкрило другий фан-шоп у центрі Києва

«Динамо» відкрило другий фан-шоп у центрі Києва

У самому серці столиці – поруч зі стадіоном «Динамо» імені Валерія Лобановського – розпочав роботу новий фан-магазин нашого клубу.

Окрім динамівського фан-шопу на НСК «Олімпійський», форму та атрибутику «біло-синіх» тепер можна придбати і навпроти клубної арени – за адресою Музейний провулок, 2Б. Сьогодні тут зібралися шанувальники київського «Динамо», які стали першими гостями нового осередку улюбленої команди в центрі Києва.

В урочистому відкритті фан-шопу взяли участь троє гравців київського «Динамо» – Олександр Андрієвський, Олександр Тимчик і Владислав Кулач, які стали й прем’єрними клієнтами магазину, підібравши повсякденні футболки та оцінивши представлену раритетну форму киян.

Владислав Кулач, офіційний дебют якого за «Динамо» відбувся минулими вихідними у матчі з «Вересом», подякував уболівальникам за віддану підтримку та відзначив, що, завдяки допомозі фанів, команда прагнутиме повторити успіх минулого сезону і наступного року.

Перед вильотом до Стамбула, де вже завтра відбудеться товариська зустріч із «Фенербахче», футболісти зарядилися енергією від шанувальників, які мали нагоду сфотографуватися та взяти автографи у динамівців.

Після церемонії відкриття та автограф-сесії настала черга розіграшу подарунків, які фани могли отримати, правильно відповівши на питання вікторини, які стосувалися історії київського «Динамо». Призи знайшли своїх власників дуже швидко, а ще один подарунок, а саме – нова ігрова футболка «Динамо» від New Balance, буде розіграна серед фанів, які опублікували фото з події в Instagram.

«Ми працюємо для вболівальників і стараємося, щоб вам було зручно та комфортно діставатися в наші фан-магазини та купувати атрибутику київського «Динамо». У магазині вже представлена нова колекція форми «Динамо» від технічного спонсора клубу New Balance, а також нова колекція одягу та атрибутики від ФК «Динамо» Київ. Тому ласкаво просимо, будемо раді всіх бачити!» – підкреслив комерційний директор фан-шопа ФК «Динамо» Київ Олександр Іванюта.


«У топі продажів, звісно ж, нова форма «Динамо» від New Balance – як домашня, так і виїзна, – розповіла бренд-менеджер ФК «Динамо» Київ Аліфтіна Рафальська. – New Balancе зробив чудову форму, яка всім дуже подобається та отримує схвальні відгуки. Окрім того, у магазині представлена нова колекція від «Динамо», яку також із задоволенням купують шанувальники клубу. В продажу є футболки, шорти, кепки, шарфи, бананки та сувенірна продукція. До того ж, особливим попитом і любов’ю вболівальників користується ретро-колекція динамівських футболок, яка постійно розкупається фанами.

Вибір місця для нового фан-шопу був зумовлений тим, що це прохідна зона, де гуляє багато киян і гостей столиці. Магазин розміщений навпроти колонади стадіону «Динамо», що дуже зручно й актуально для шанувальників футболу, які приходять на арену. Тепер вболівальникам буде ще простіше знайти фан-шоп «Динамо» в центрі міста.

У той же час, і магазин на НСК «Олімпійський» продовжує свою роботу, тому будемо раді бачити всіх фанів у обох фан-шопах «Динамо».

По сусідству з фан-шопом «Динамо» розпочало роботу і новеньке відділення генерального партнера нашого клубу – А-Банку. Присутня на його відкритті регіональний директор Київського управління А-Банку Наталія Філіпчук наголосила, що це вже 10-й філіал банку, відкритий у Києві за останній рік. А-Банк стрімко розвивається, розширюючи свою географію, і на даний момент налічує вже 18 відділень у столиці та 238 – по всій Україні.

До слова, клієнти А-Банку користуються приємними перевагами при відвідуванні домашніх матчів «Динамо» та можуть придбати абонемент на сезон 2021/22 зі знижкою -10%. Тож завітавши до спільного дітища «Динамо» та А-Банку, фани зможуть не лише поповнити свою колекцію клубної атрибутики «біло-синіх», а й відкрити картку А-Банку, яка дозволить заощадити та подарує ще більше позитивних футбольних емоцій.

Запрошуємо всіх вболівальників до нового фан-шопу «Динамо»! Київ – це ми!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер